Hocam mümkünse geçiş yapın. Kurulum ücreti falan yok ve internetiniz kesilmeden geçiş tamamlanana kullanabiliyorsunuz. Geçişin tamamlandığı gün bi kere modemi kapatıp açıyorsunuz ve bitiyor.

Hocam mümkünse geçiş yapın. Kurulum ücreti falan yok ve internetiniz kesilmeden geçiş tamamlanana kullanabiliyorsunuz. Geçişin tamamlandığı gün bir kere modemi kapatıp açıyorsunuz ve bitiyor.

Poyrazwifi anten üzerinden hizmet verdiği için 600TL kurulum ücreti ödemem gerekiyor. Ailemde çok sıcak bakmıyor, ikna etmeye çalışıyorum. Muhtemelen bağlatacağız.

Poyrazwifi anten üzerinden hizmet verdiği için 600TL kurulum ücreti ödemem gerekiyor. Ailemde çok sıcak bakmıyor, ikna etmeye çalışıyorum. Muhtemelen bağlatacağız.
Netspeed sizi üzmez diye düşünüyorum. Fakat 600 TL sonuçta 2 aylık fatura. Kampanya falan baktınız mı hiç? Belki kurulum ücreti veya fatura indirimi olan bir kampanya bulabilirsiniz.

Netspeed sizi üzmez diye düşünüyorum. Fakat 600 TL sonuçta 2 aylık fatura. Kampanya falan baktınız mı hiç? Belki kurulum ücreti veya fatura indirimi olan bir kampanya bulabilirsiniz.
Boş port kalmamış, sorduğum zaman vardı. Yapacak bir şey yok diyelim. Beklemeye devam, port açılınca geçeceğim netspeede.

Ben kullanıyorum 2 3 aydır memnunum. İlk abone olarak adresteki bir sıkıntı hakkında da yardımcı olmuşlardı. Ayrıca mobil uygulaması çok güzel her bilgi yer alıyor. Mesela normalde başka bir firmaya geçmek istersek xDSL numarası lazım oluyordu çoğu firmada bu numarayı öğrenmek için müşteri temsilcisini falan aramak gerekiyordu ama Net Speed mobil uygulamasına direk koymuşlar oradan gözüküyor.