Detaylar
Kim cevapladı?Markayı duyduğumu söyleyemem, diğer markalar ile ciddi bir bütçe farkı yok ise bilindik markalardan şaşmayın derim. Lastik işi şakaya gelmez.
Güney Kore malı, iyi bir lastiktir. Köklü bir firmadır, yeni değildir. O yüzden alınır Nexen gönül rahatlığıyla.
Bu lastik markasına ek olarak Continental markası olan Semperit markasını da tavsiye ederim. Avusturya markasıdır oda. Yaklaşık 110 yıllık firma neredeyse Semperit.
Bende Continantal Ultra Contact ve Semperit kullanıyorum karma olarak. Yazlık-kışlık şeklinde.
Michelin tavsiye etmiyorum, Türkiye yolları için çok nazik lastik. Güzel ama hassas bir lastik. Yıllarca kullandım Michelin, konforu iyidir orası ayrı tabi. Aynı şeyi dayanıklılık için söyleyemem Michelin için. Bizim bozuk yollara uygun değil şayet.
Bu lastik markasına ek olarak Continental markası olan Semperit markasını da tavsiye ederim. Avusturya markasıdır oda. Yaklaşık 110 yıllık firma neredeyse Semperit.
Bende Continantal Ultra Contact ve Semperit kullanıyorum karma olarak. Yazlık-kışlık şeklinde.
Michelin tavsiye etmiyorum, Türkiye yolları için çok nazik lastik. Güzel ama hassas bir lastik. Yıllarca kullandım Michelin, konforu iyidir orası ayrı tabi. Aynı şeyi dayanıklılık için söyleyemem Michelin için. Bizim bozuk yollara uygun değil şayet.
Son düzenleme:
Alınır neden alınmasın. Ama 1. Tercih olmasa daha iyi olur. Çok daha iyi lastikler var ondan çünkü.
Yanlış hatırlamıyorsam VAG grubunda tercih edilen lastikler. Kötü değildir ancak daha iyi seçenekler var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet