Makaleler
12
Yer
Çorum
No Man's Sky, Microsoft Store'da ₺68,00'ye düştü.

PC & Xbox için geçerlidir, alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Şu oyunu bir sevemedim, çöp. 1000+ saatim Elite Dangerous'ta var, uzay similasyonu olarak bu oyuna başladım, sonradan başka oyunlara da yöneleyim dedim, bunu buldum ama yok abi, ne aynı tadı veriyor, ne de gerçekçi uzay hissini veriyor.

Oyunun renk teması garip, uzayın dokusu siyahtır normalde, bunda gri yeşil arası. Gezegenler birbirlerinin aynı sadece atmosferin rengi farklı kimisinde kırmızı, kimisinde mavi kimisinde sarı. Yer kabuğunun rengi de değişiyor ama gezegenlerin geri kalan her şeyi aynı. NPC'ler bir garip, gezegendeki canlılar hep birbirinin aynısı, koymak için konulmuş gibi, hani olmuyorsa koyma abi ne zorluyorsun oyun dolu gözüksün diye xD? Hikâye var az buçuk ama ne anlattığı belli değil, saçma sapan bir şey. Materyal topla üst kur, bu kadar oyun. Keşif hissi, 3-4 gezegen dolaşınca çöp oluyor. Kendini çok tekrar ediyor. Elite Dangerous da bir süre sonra tekrar ediyor ama içeriği dolu, yapacak çok şey var. Bunda öyle değil ve çok da sırıtıyor.

Yapan firmaya saygım var, inatla geliştiriyorlar, uğraşıyorlar ama Elite Dangerous varken bunun yüzüne bakmam.

Son düzenleyen: Moderatör: