m4tehan Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 117 7 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar bugün bir tütüncüden 30 TL'ye paket aldım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Tadı normal sigara Marlboro Edge gibi.
Arkadaşlar bugün bir tütüncüden 30 TL'ye paket aldım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Tadı normal sigara Marlboro Edge gibi.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.841 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 7 Ekim 2025 #2 m4tehan dedi: Arkadaşlar bugün bir tütüncüden 30 TL'ye paket aldım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Tadı normal sigara Marlboro Edge gibi. Genişletmek için tıkla...
m4tehan dedi: Arkadaşlar bugün bir tütüncüden 30 TL'ye paket aldım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Tadı normal sigara Marlboro Edge gibi. Genişletmek için tıkla...
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 7 Ekim 2025 #3 Sigara içiyorsan düzgününü iç bari. Winston Dark Blue'den devam.
S sobyuysa Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 848 Çözümler 2 Beğeniler 1.701 7 Ekim 2025 #4 Daha zararlı, daha bağımlılık edici ve daha fazla doğaya zararlı paket tütün. Fakat fazla içersen ikiside sana ağır hasar verir her türlü.
Daha zararlı, daha bağımlılık edici ve daha fazla doğaya zararlı paket tütün. Fakat fazla içersen ikiside sana ağır hasar verir her türlü.
KS KS m4tehan Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 117 7 Ekim 2025 #5 sobyuysa dedi: Daha zararlı, daha bağımlılık edici ve daha fazla doğaya zararlı paket tütün. Fakat fazla içersen ikiside sana ağır hasar verir her türlü. Genişletmek için tıkla... Chatgpt sordum ama ikisi arasındaki tek fark kimyasal, tütün gerçek tütün olduğu için daha az kimyasal var mış michaelscofield dedi: Sigara içiyorsan düzgününü iç bari. Winston Dark Blue'den devam. Genişletmek için tıkla... Şu an içtiğim camel slender blue gayet iyi sigara ama çok pahalı, tütün de kalitesi harbi iyi Koneko Toujou dedi: Genişletmek için tıkla... Açılmıyor.
sobyuysa dedi: Daha zararlı, daha bağımlılık edici ve daha fazla doğaya zararlı paket tütün. Fakat fazla içersen ikiside sana ağır hasar verir her türlü. Genişletmek için tıkla... Chatgpt sordum ama ikisi arasındaki tek fark kimyasal, tütün gerçek tütün olduğu için daha az kimyasal var mış michaelscofield dedi: Sigara içiyorsan düzgününü iç bari. Winston Dark Blue'den devam. Genişletmek için tıkla... Şu an içtiğim camel slender blue gayet iyi sigara ama çok pahalı, tütün de kalitesi harbi iyi Koneko Toujou dedi: Genişletmek için tıkla... Açılmıyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 7 Ekim 2025 #6 m4tehan dedi: Chatgpt sordum ama ikisi arasındaki tek fark kimyasal, tütün gerçek tütün olduğu için daha az kimyasal var mış Genişletmek için tıkla... Paketini 30 TL'ye aldığın sigaranın tütünü daha temiz olamaz. Filtre farkı vb. var. Chatgpt'nin dediği tütün, orijinal Adıyaman tütünüdür muhtemelen.
m4tehan dedi: Chatgpt sordum ama ikisi arasındaki tek fark kimyasal, tütün gerçek tütün olduğu için daha az kimyasal var mış Genişletmek için tıkla... Paketini 30 TL'ye aldığın sigaranın tütünü daha temiz olamaz. Filtre farkı vb. var. Chatgpt'nin dediği tütün, orijinal Adıyaman tütünüdür muhtemelen.
KS KS m4tehan Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 117 7 Ekim 2025 #7 michaelscofield dedi: Paketini 30 TL'ye aldığın sigaranın tütünü daha temiz olamaz. Filtre farkı vb. var. Chatgpt'nin dediği tütün, orijinal Adıyaman tütünüdür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hayır, direkt fotosunu attım paketin ve bildi zaten
michaelscofield dedi: Paketini 30 TL'ye aldığın sigaranın tütünü daha temiz olamaz. Filtre farkı vb. var. Chatgpt'nin dediği tütün, orijinal Adıyaman tütünüdür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hayır, direkt fotosunu attım paketin ve bildi zaten
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 9 Ekim 2025 #8 Marlboro falan alın. Adıyaman tütünü içerseniz çocuğunuz böyle olur.
miraçov Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1.124 Çözümler 4 Beğeniler 1.233 Yer somewhere in the middle of nowhere 9 Ekim 2025 #9 Tütün var tütün var kaliteli olanların tekel sigaralardan farkı yoktur mesela kalitesiz olanlar kendini hemen belli eder. Tütün alınacaksa sarma kağıdından filitresine ve tütünün kendisine kadar kaliteli olmalı.
Tütün var tütün var kaliteli olanların tekel sigaralardan farkı yoktur mesela kalitesiz olanlar kendini hemen belli eder. Tütün alınacaksa sarma kağıdından filitresine ve tütünün kendisine kadar kaliteli olmalı.