Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Arkadaşlar bugün bir tütüncüden 30 TL'ye paket aldım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Tadı normal sigara Marlboro Edge gibi.
Sigara içiyorsan düzgününü iç bari. Winston Dark Blue'den devam.
m4tehan
Yetkin
Chatgpt sordum ama ikisi arasındaki tek fark kimyasal, tütün gerçek tütün olduğu için daha az kimyasal var mışDaha zararlı, daha bağımlılık edici ve daha fazla doğaya zararlı paket tütün. Fakat fazla içersen ikiside sana ağır hasar verir her türlü.
Şu an içtiğim camel slender blue gayet iyi sigara ama çok pahalı, tütün de kalitesi harbi iyiSigara içiyorsan düzgününü iç bari. Winston Dark Blue'den devam.
Açılmıyor.
Paketini 30 TL'ye aldığın sigaranın tütünü daha temiz olamaz. Filtre farkı vb. var. Chatgpt'nin dediği tütün, orijinal Adıyaman tütünüdür muhtemelen.Chatgpt sordum ama ikisi arasındaki tek fark kimyasal, tütün gerçek tütün olduğu için daha az kimyasal var mış
m4tehan
Yetkin
Hayır, direkt fotosunu attım paketin ve bildi zatenPaketini 30 TL'ye aldığın sigaranın tütünü daha temiz olamaz. Filtre farkı vb. var. Chatgpt'nin dediği tütün, orijinal Adıyaman tütünüdür muhtemelen.
Marlboro falan alın.
Adıyaman tütünü içerseniz çocuğunuz böyle olur.
Adıyaman tütünü içerseniz çocuğunuz böyle olur.
miraçov
Üstün
Tütün var tütün var kaliteli olanların tekel sigaralardan farkı yoktur mesela kalitesiz olanlar kendini hemen belli eder. Tütün alınacaksa sarma kağıdından filitresine ve tütünün kendisine kadar kaliteli olmalı.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-