Giyer miydiniz?

• Evet.

Oy: 20 74,1%
  • Hayir.

Oy: 7 25,9%

• Oy verenlerin toplamı
    27
Üzerinde kocaman marka baskısı olan kıyafetleri sevmem, görgüsüz geliyor bana. Mümkün olabildiğince minimal, sade tasarımlar hoşuma gidiyor.

Marka giyinmeyi sevmem. North Face'i kekolar cok giyiyor diye giymek istemiyorum. MAVI'yi de sevmiyorum iste. Genel olarak marka giyinmeyi sevmiyorum zaten. Annem pazardan almis. Pazardan alinmis olmasi umurumda degil giyerim ama bu markalar bana cringe geliyorlar ve maalesef yazilar aşırı buyuk sekilde on tarafta yer aliyor. Goze batiyor. Siz olsaniz giyer miydiniz bunlari? Ben sanirim sirf annem uzulmesin diye giyecegim sanirim.
Bende marka giyinmeyi sevmiyorum. Pazardan alınanlar gayet güzel. O miav giyinen ergenler gibi giyinmeyi hiç sevmem. North Face'i belki. Çok keko tarzı olmazsa giyinebilirim.

Fark etmez. Ama markasız mağazalarda rastgele satılan tişörtlerin aksine buralardan aldığım tişörtler çok daha kaliteli kumaşlara, kesimlere sahip oluyorlar. Ben zaten logo veya yazı içeren tişört giymiyorum genelde. Düz renk.

Marka kıyafetle alt semtlere gidersen çakma sanılır.

Cakma zaten. Tanesi 75 TL.

Giydiğin yere bağlı.

Marka kıyafetle alt semtlere gidersen çakma sanılır.

Üst semlere gidenler zaten çakma giymez.

Bu bahsettigim kiyafetlerden ozellikle North Face keko tipler tarafindan tercih edildigi icin nefret ediyorum ama anam almis giyecegiz. Nike Pro esofman da almis. Olsun.