- Makaleler
- 1
Northgard DLC'siz oynanır mı?
Oynanır. İlla DLC'li olmasına gerek yok. Gameplay seçeneğini arttırır DLC'ler.
Şehir kurma oyunlarını hiç oynamadım ama hep şunu duydum: Şehir kurma oyunlarında DLC almıyorsanız oyunu hiç almayın, diye. Ondan dolayı sormak istedim.Temel oyun belli bir süre için yeterli olur herhalde.
Gereksiz bir söylem olmuş. Aynısı özellikle Cities Skylines için söyleniyor ama yeterli bir oyun. Üstelik modlarla level atlıyor.Şehir kurma oyunlarını hiç oynamadım ama hep şunu duydum: Şehir kurma oyunlarında DLC almıyorsanız oyunu hiç almayın, diye. Ondan dolayı sormak istedim.
Bu oyun için geçerli olmadığını söyleyebilirim hocam.Şehir kurma oyunlarını hiç oynamadım ama hep şunu duydum: Şehir kurma oyunlarında DLC almıyorsanız oyunu hiç almayın, diye. Ondan dolayı sormak istedim.
Bu oyun Strateji oyunudur. Age of Empires'in fantastik ve İskandinav versiyonu diyebiliriz. Oynaması keyiflidir.Şehir kurma oyunlarını hiç oynamadım ama hep şunu duydum: Şehir kurma oyunlarında DLC almıyorsanız oyunu hiç almayın, diye. Ondan dolayı sormak istedim.
Bu oyun Strateji oyunudur. Age of Empires'in fantastik ve İskandinav versiyonu diyebiliriz. Oynaması keyiflidir.
Oynanış mekaniği Age of Empires hocam. Kısayol tuşları bile çoğunlukla aynı. Age of Empires tarihsel temayı konu alırken Northgard İskandinav mitolojisi temasını kullanıyor. Fantazya oyun yani kısacası. Oynanışı keyifli.Bende almayı düşünüyorum klasik RTS oyunlarından farkı tam olarak nedir? Age of Empires ve Warcraft serisi gibi aktif bir oynanış mekaniği mi var yoksa daha çok Civilization türü ile mi harmanlanmış?