İsmail Yıldız
Başarılı
Obsidian öneririm.
Notion öneririm güzel uygulama daha basit bir şey arıyorsan küçük notlar için falan blacknote var.Not almak için mobil uygulama arıyorum, yazdıklarımı yapımcının okumayacağı ve tamamen özel olarak benim telefonumda kalacak bir uygulama istiyorum. Bir de diğer telefonlarla senkronizasyonu olsun.
Notion öneririm güzel uygulama daha basit bir şey arıyorsan küçük notlar için falan blacknote var.
Neden notlarınızın güvenliğinden bu kadar endişe ediyorsunuz onu anlamış değilim eğer ki çok ekstrem bir şey değilse okumazlar binlerce kullananı var sizin notlara mı bakacaklar.
O zaman haberin olsun Google bile verilerini izliyor bazende duruma göre şikayet ediyor.Hocam ben mahremiyette gereksiz fazla onem veriyorum.
O zaman haberin olsun Google bile verilerini izliyor bazen de duruma göre şikayet ediyor.
Çok güvenli bir şey arıyorsan burada konu açmak yerine kendi not defterini ChatGPT aracılığıyla kodlarını yazdır kullan.Biliyorum bu yuzden paranoyak oldum, evet o durumlari çok okudum.
Çok güvenli bir şey arıyorsan burada konu açmak yerine kendi not defterini ChatGPT aracılığıyla kodlarını yazdır kullan.
Notion kullan ama dikkat et her şeyi kontrol ediyorlarmış milyonlarca kullanıcı içerisinden.Hocam alt tarafi oneri istedim Deep Web'e girmeyecegim sonuçta.
ccrypt programi ile sifrele. Sifrelenmis dosyayi kullandigin bulut sistemine upload et. Gizlilik acisindan bu yontem en iyisidir.Neden notlarınızın güvenliğinden bu kadar endişe ediyorsunuz onu anlamış değilim eğer ki çok ekstrem bir şey değilse okumazlar binlerce kullananı var sizin notlara mı bakacaklar.
Doğru fakat her şeyde not defteri içerisinde tutulmaz özellikle şifreleri vesaire not defterine not etmem txt dosyasinda bir USB bellek içerisinde durur.Telefonun kendi not uygulmasina notlarini yaz, daha sonra yazdiklarini txt formatina donustur. Txt formatiniccryptprogrami ile sifrele. Sifrelenmis dosyayi kullandigin bulut sistemine upload et. Gizlilik acisindan bu yontem en iyisidir.
Guvenlik tarafi degil, gizlilik tarafinda sorun var. Google gibi servisler guvenli evet, ancak gizlilik konusunda iyi degiller. Kendi kisisel notlarini internette barindiracaksan bence gizlilik kismini dusunmen gerekiyor. "binlerce kullananı var sizin notlara mı bakacaklar." soylemin yanlis, otomatik olarak izlenmesi ve takibi yapiliyor, bildiriliyor. Kullandigin servisi kullanmadan once zaten bunlari kabul etmis oluyorsun. Bu verileri kisisel olarak kullanmazlar evet, ancak kurumsal olarak satisini gerceklestirebilirler.