Note 8 Pro telefon kullanıyorum ve MIUI sıktı artık, çok kötü diyebilirim. Custom ROM kurayım dedim. her şeyi normal kuruyorum. Custom ROM kurulduktan sonra yeniden başlatıyorum. Cihaz hard brick oluyor. Tam 3 kez oldu kurtardım, sadece 1 kez düzgün Custom ROM kurabildim. Ondan sonra bir daha kuramadım, hep hata veya hard brick.
Detaylar
Kim cevapladı?Note 8 serisinin bir eski, bir de yeni serisi var yanlış bilmiyorsam. Cihazınızın modeline göre değil model numarasına göre ROM indirin deneyin hocam. GT-I8150 cihazımda da bu sorunu yaşamıştım meğer seri numaraları farklı cihazlar için farklı ROM'lar mevcutmuş.
Merhaba model numarası: M1906G7E yani indirdiğim sitelerde sadece marka yazıyordu model numarası vesaire yazmıyordu.Note 8 serisinin bir eski, bir de yeni serisi var yanlış bilmiyorsam. Cihazınızın modeline göre değil model numarasına göre ROM indirin deneyin hocam. GT-I8150 cihazımda da bu sorunu yaşamıştım meğer seri numaraları farklı cihazlar için farklı ROM'lar mevcutmuş.
Hocam
Güvenli önyükleme devreye giriyor.
Romdan sonra vbmeta yüklemeyi deneyin.
Hocam note 8 pro için arb veya abr diye bir şey vardı.Note 8 Pro telefon kullanıyorum ve MIUI sıktı artık, çok kötü diyebilirim. Custom ROM kurayım dedim. her şeyi normal kuruyorum. Custom ROM kurulduktan sonra yeniden başlatıyorum. Cihaz hard brick oluyor. Tam 3 kez oldu kurtardım, sadece 1 kez düzgün Custom ROM kurabildim. Ondan sonra bir daha kuramadım, hep hata veya hard brick.
Bakıcağım acaba ilk denememde nasıl yüklendi rom hiçbir fikrim yok ADB sideload ile yüklemiştim.Hocam
Hocam note 8 pro için arb veya abr diye bir şey vardı.
Büyük ihtimalle vbmeta yüklemiştiniz ilk sefer.Bakıcağım acaba ilk denememde nasıl yüklendi rom hiçbir fikrim yok ADB sideload ile yüklemiştim.
Video talimatına göre yapmıştım adam romu Cmd ekranından atıp bir şeyler yüklenip kuruluyordu ama çok akıcı oluyordu cihaz bunu yapıcağım kesinlikle.
Merhaba bugün gene yüklemeyi deneyeceğim ama vbmetayı nereden yükleyebilirim acaba?
Son düzenleme:
Video talimatına göre yapmıştım adam romu Cmd ekranından atıp bir şeyler yüklenip kuruluyordu ama çok akıcı oluyordu cihaz bunu yapıcağım kesinlikle.
Merhaba bugün gene yüklemeyi deneyeceğim ama vbmetayı nereden yükleyebilirim acaba?
Note 8 Pro telefon kullanıyorum ve MIUI sıktı artık, çok kötü diyebilirim. Custom ROM kurayım dedim. her şeyi normal kuruyorum. Custom ROM kurulduktan sonra yeniden başlatıyorum. Cihaz hard brick oluyor. Tam 3 kez oldu kurtardım, sadece 1 kez düzgün Custom ROM kurabildim. Ondan sonra bir daha kuramadım, hep hata veya hard brick.
Son bir şey soracağım romu kurduktan sonramı yükleyeyim acaba?
- Makaleler
- 3
Hangi ROM'u kurmak istiyorsunuz? GSI ROM kuramamıştım ben o cihaza. System bölümünde boyut sınırı var sanırım.
Samsung değil Xiaomi.Note 8 serisinin bir eski, bir de yeni serisi var yanlış bilmiyorsam. Cihazınızın modeline göre değil model numarasına göre ROM indirin deneyin hocam. GT-I8150 cihazımda da bu sorunu yaşamıştım meğer seri numaraları farklı cihazlar için farklı ROM'lar mevcutmuş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-