Merhaba, yakın zamanda bir notebook aldım ve sağ üst kısmında bir adet ölü pixel var. Sadece kırmızı ve beyaz renkte belli oluyor. Zor belli oluyor ve beni rahatsız etmiyor. Sizce iade edilmeli mi? Fiyatı da bir miktar artmış. Ne yapmamı önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Standart dahilinde diyerek iade kabul almazlar hocam. Ayrıca genel bir panel sorunun yoksa, ışık sızması vs. Kenardaki 1 ölü pikselden hiçbir şey olmaz.Merhaba, yakın zamanda bir notebook aldım ve sağ üst kısmında bir adet ölü pixel var. Sadece kırmızı ve beyaz renkte belli oluyor. Zor belli oluyor ve beni rahatsız etmiyor. Sizce iade edilmeli mi? Fiyatı da bir miktar artmış. Ne yapmamı önerirsiniz?
Değişime gönderilmeli, ölü pikseller yayılabilir. Ve laptopun değerini oldukça düşürecektir.Merhaba, yakın zamanda bir notebook aldım ve sağ üst kısmında bir adet ölü pixel var. Sadece kırmızı ve beyaz renkte belli oluyor. Zor belli oluyor ve beni rahatsız etmiyor. Sizce iade edilmeli mi? Fiyatı da bir miktar artmış. Ne yapmamı önerirsiniz?
Standart dahilinde diyerek iade kabul almazlar hocam. Ayrıca genel bir panel sorunun yoksa, ışık sızması vs. kenardaki 1 ölü pikselden hiçbir şey olmaz.
Teşekkürler. Yayılıyor diye yazılar gördüm de. Masaüstü PC'mde 3 yıldır aynı monitörü kullanıyorum. Onda da bir tane vardı ve hala artan ölü pixel yok. Emin olmak için sordum.
Değişime gönderilmeli, ölü pikseller yayılabilir. Ve laptopun değerini oldukça düşürecektir.
1 ölü pixel için bir şey yaparlar mı bilmiyorum. 3 veya daha fazla olunca müdahale edilmiyor mu?
Bunlar telefon değil, fiziksel baskı ve müdahaleye maruz kalmadıkları sürece öyle durur, yayılmazlar. Benim monitörümün de 3. yılı, geldiğinde 1 ölü piksel vardı hala 1. Panel diğer testlerini yapın, eğer farklı bir sorun görmezseniz kalmasında mahsuru yok.Teşekkürler. Yayılıyor diye yazılar gördüm de. Masaüstü PC'mde 3 yıldır aynı monitörü kullanıyorum. Onda da bir tane vardı ve hala artan ölü pixel yok. Emin olmak için sordum.
Markadan markaya/siteden siteye değişiyor,Teşekkürler. Yayılıyor diye yazılar gördüm de. Masaüstü PC'mde 3 yıldır aynı monitörü kullanıyorum. Onda da bir tane vardı ve hala artan ölü pixel yok. Emin olmak için sordum.
1 ölü pixel için bir şey yaparlar mı bilmiyorum. 3 veya daha fazla olunca müdahale edilmiyor mu?
Hakkını ara , olmazsa THH'ye başvur. Ölü piksele bile razı olan bir halk olmamız aşırı acınası.Teşekkürler. Yayılıyor diye yazılar gördüm de. Masaüstü PC'mde 3 yıldır aynı monitörü kullanıyorum. Onda da bir tane vardı ve hala artan ölü pixel yok. Emin olmak için sordum.
Hakkını ara, olmazsa THH'ye başvur. Ölü piksele bile razı olan bir halk olmamız aşırı acınası.
Üstüne düşerseniz değişmeleri gerekiyor aslında. Kusurlu ürün.
Az önce HP'nin yazılımında garantinin 2 ay önce başladığını gördüm. Bundan sonra da peşini bırakmam. Satın aldığım yeri buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ancak puanı yüksek ve bilindik bir firmaydı.
Yazabilirsiniz, yazın ki oradan almayalımAz önce HP'nin yazılımında garantinin 2 ay önce başladığını gördüm. Bundan sonra da peşini bırakmam. Satın aldığım yeri buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ancak puanı yüksek ve bilindik bir firmaydı.