Detaylar
Kim cevapladı?Yani ortalama 4 sene falan kullandığım zaman belli bir süre sonra kasmalar donmalar olmaz mı? Realme 5I kullanıcısıyım kasma donmalar bazen aşırı sinir bozuyor.
Olmaz ama ben yine de S21 FE 2. nesile de bi' bakardım.
- Makaleler
- 9
Buradaki 2. nesilden kasıt nedir? SD ve Exynos farkı mı? Bizde Exynos olanı var ve bataryasından hiç memnun değiliz. Telefonu 120 Hz kullanamıyorsunuz.
- Makaleler
- 7
Tam olarak öyle. Türkiye'de ikinci nesil diye satıldığına bakmayın. Ülkeye sonradan gelince oyle denmiş. Ki Exynos 2100 ile Snapdragon 888 arasında ISP dışında devasa fark yok. 2100 sorun edilmeyecek kadar geride diyebiliriz.Buradaki 2. nesilden kasıt nedir? SD ve Exynos farkı mı?
Tam olarak öyle. Türkiye'de ikinci nesil diye satıldığına bakmayın. Ülkeye sonradan gelince oyle denmiş. Ki Exynos 2100 ile Snapdragon 888 arasında ISP dışında devasa fark yok. 2100 sorun edilmeyecek kadar geride diyebiliriz.
GT 2'de de SD 888 olduğu için bu modeli önerdim
- Makaleler
- 7
Birinci nesil zaten pek güvenilir saticilardan satılmıyor. Size bir şey demedim zaten. İkinci nesil daha mantıklı elbette.
Arada sırada çok büyük olmayan oyunlar ve günlük kullanım.Genellikle günlük kullanım.
İki cihaz arasından Realme GT 2 tercih etmenizi öneririm. Alternatif olarak S21 FE Snapdragon bakabilirsiniz. Gündelik kullanım için daha uygundur.Arada sırada çok büyük olmayan oyunlar ve günlük kullanım.Genellikle günlük kullanım.