Bütçe
20.000 TL
Bütçe cikip S24 FE veya Xiaomi 14t bakin derim. Tabii cikamazsaniz bence Galaxy A56'yi alin.

O ikisi arasından 14t yi önerirdim. Sebebi iyi bir batarya istemesi. Xiaomilerin çoğunluğunun bataryası iyi oluyor genelde. Samsung forumda S24 FE de yarım günü çıkarmayanları görüyordum :D

O da doğru hocam ama ben ve kardeşim Samsung'ta bunca sorun yaşadığımız için artık ister istemez önermeye çekiniyorum. Yine de kullanacak kişi konu sahibi. Zorlayamayız, dilediğini aldın. Hayırlı olsun şimdiden.

Kötü şeyler yaşamışsınız. Ama yine de mantıklı olanı önerin.

O ikisi arasından 14t yi önerirdim. Sebebi iyi bir batarya istemesi. Xiaomilerin çoğunluğunun bataryası iyi oluyor genelde. Samsung forumda S24 FE de yarım günü çıkarmayanları görüyordum :D
S24 FE'nin selfie kamerasi, genis acisi ve yazilimi iyi. Bana kalirsa 14T daha iyi bir telefon.

Bunlar arasından Nothing'i kesinlikle önermiyorum. Şöyle ki geçen sene Phone (2a) kullanmıştım ve ekran süresi o gördüğünüz teknoloji sitelerindeki gibi inanılmaz değerlerde falan da değildi. Bataryası kendi kendine boşalıyordu, kısa süreli kullanımlarda sıcaklık hemen artıyordu. Ayrıca ekran paneli de çok kaliteli bi' şey değil, siyah görüntülerde ekranın bazı bölgeleri yeşilimsi görünüyordu. Son olarak iç yapısı da çok karışık, garanti ile herhangi bir işiniz olursa muhtemelen cihaza fiziksel hasar vereceklerdir.

Bu dediklerime inanmayabilirsiniz, eğer kanıt isterseniz elinizin altında Nothing Community adlı site mevcut, girin ve kullanıcı şikayetlerini inceleyin.

Özetle şu an Global'de Nothing kadar abartılmış - balon başka bir marka daha yok.

Bunlar arasından Nothing'i kesinlikle önermiyorum. Şöyle ki geçen sene Phone (2a) kullanmıştım ve ekran süresi o gördüğünüz teknoloji sitelerindeki gibi inanılmaz değerlerde falan da değildi. Bataryası kendi kendine boşalıyordu, kısa süreli kullanımlarda sıcaklık hemen artıyordu. Ayrıca ekran paneli de çok kaliteli bi' şey değil, siyah görüntülerde ekranın bazı bölgeleri yeşilimsi görünüyordu. Son olarak iç yapısı da çok karışık, garanti ile herhangi bir işiniz olursa muhtemelen cihaza fiziksel hasar vereceklerdir.

Bu dediklerime inanmayabilirsiniz, eğer kanıt isterseniz elinizin altında nothing community adlı site mevcut, girin ve kullanıcı şikayetlerini inceleyin.

Özetle şu an Global'de nothing kadar abartılmış - balon başka bir marka daha yok.

Mesela buradaki gibi hocam. @Aakons bende de nothing Phone 1 28 saat şarja takmadan kullanabildiğim cihaz oldu. Tamamen şans işi işte.

Mesela buradaki gibi hocam. @Aakons bende de nothing Phone 1 28 saat şarja takmadan kullanabildiğim cihaz oldu. Tamamen şans işi işte.

Bu şans işi falan değil. Community'de bu durumdan şikayetçi olan çokça kullanıcı mevcut. Sistem tam olarak optimize edilmemiş, ayarlardaki pil kısmında yazan ekran süresi de hatalıydı o zamanlar, şu an o hata hala var mı bilmiyorum. Ayrıca nasıl 28 saat kullandınız açıklar mısınız, bende kenarda bıraktığım cihazı 72 saat şarja takmadan kullanabilirim o mantıkla. Sizin bu 28 saatin içinde alabildiğiniz ekran süresi nedir?

Hem ben batarya problemini Phone (1)'de de çok duydum. Üstüne üstlük Phone (1) neredeyse her anlamda Phone (2a)'dan daha kötü bir cihaz.

Daha söylenecek çok eleştiri var da... Kısaca şu markadan belli bir süre daha uzak durmak daha mantıklı.

Bu şans işi falan değil.community'de bu durumdan şikayetçi olan çokça kullanıcı mevcut. Sistem tam olarak optimize edilmemiş, ayarlardaki pil kısmında yazan ekran süresi de hatalıydı o zamanlar, şu an o hata hala var mı bilmiyorum. Ayrıca nasıl 28 saat kullandınız açıklar mısınız, bende kenarda bıraktığım cihazı 72 saat şarja takmadan kullanabilirim o mantıkla. Sizin bu 28 saatin içinde alabildiğiniz ekran süresi nedir?

Hem ben batarya problemini Phone (1)'de de çok duydum. Üstüne üstlük Phone (1) neredeyse her anlamda Phone (2a)'dan daha kötü bir cihaz.

Daha söylenecek çok eleştiri var da... Kısaca şu markadan belli bir süre daha uzak durmak daha mantıklı.

Yani şimdi siz bana bizzat kullandığım cihazları mı anlatıyorsunuz, anlamadım. Ona bakılırsa Samsung members gibi birçok forumda da yeni alınan Samsung telefonun donduğu söyleniyor. Buna ne diyorsunuz. Kullanarak deneyimledim ben bunları. 28 saat kullanma meselesine gelince de telefonu sabah 8'de şarjdan çıkarıyorum. Sonraki gün öğlen 12-2 arasında şarjı bitip kapanıyor.
Her şeye rağmen siz batarya problemini "duymuşsunuz", ben kullanarak aksi halde olduğunu ispatladım.

Yani şimdi siz bana bizzat kullandığım cihazları mı anlatıyorsunuz, anlamadım. Ona bakılırsa Samsung members gibi birçok forumda da yeni alınan Samsung telefonun donduğu söyleniyor. Buna ne diyorsunuz. Kullanarak deneyimledim ben bunları. 28 saat kullanma meselesine gelince de telefonu sabah 8'de şarjdan çıkarıyorum. Sonraki gün öğlen 12-2 arasında şarjı bitip kapanıyor.
Her şeye rağmen siz batarya problemini "duymuşsunuz", ben kullanarak aksi halde olduğunu ispatladım.

Kanıt sunun o halde? Daha da ileri gideyim, ben o cihazla 6 saatten fazla ekran süresi alabileceğinizi sanmıyorum. Siz kullanıyor olabilirsiniz ama ben güya sizinkinin üst modeli olan cihazı 3 ay kullandım. Elimden çıkarana kadar akla karayı seçtim, 2. el piyasası çok kötü bir marka... Bu şikayetleri benden başka turuncu sitenin forumunda bu cihazın ana konusuna yazan kişiler de söylüyor. Azımsanmayacak bir oran var.

Samsung'ta da şikayet olabilir, bunu inkar edemem. Ama kesinlikle batarya konusunda bu kadar çok şikayet görmedim.