Teknolojinin her zaman şansa bağlı olduğunu unutmadan ve mümkün olduğunca genel doğrulara dayanarak yorum yapmak en sağlıklısı. S24 FE alıp çok şikayetçi olan da var, bunun yanında alıp telefonundan çok keyif alan, gayet memnun olan 9 tane de kullanıcı var. S20, S10 kullanıp uzun yıllar memnun kalıp S25'e geçen de var, S20'de sıkıntı yaşayıp bir daha yüzüne bakmam diyen de var. Mesela S24 FE hakkındaki batarya şikayetlerine anlam veremiyorum çünkü benim elimdeki zorlayınca 2 gün gidiyor. Yani demem o ki dövüşmeyin. 
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
GucukBey
Becerikli
Kendime 3-4 yıl sorunsuz kullanabileceğim bir telefon alıp, iPhone 7 cihazıma veda etmek istiyorum. Telefonda genel olarak sosyal medya uygulamalarında vakit geçiririm, Web'de gezinirim, müzik dinlerim, film-dizi izlerim ve fotoğraf çekmeyi severim. Oyun oynamam. Bataryası da önemli benim için.
Nothing'i tasarımı açısından, Samsung'u yazılım güncelleme desteği açısından, Honor'u da kamera özellikleri açısından güçlü buldum. Bu üç telefondan hangisi daha iyi bir tercih olur?
A56 ya da Honor 400 bakılmalı. Aralarındanda güncelleme desteği, kasa ve telefoto önemliyse A56. Batarya, daha soğuk çalışma ve hızlı şarj vesaire önemliyse Honor 400.
Hocam nothing batarya olarak en iyisi değil. Honor 400 daha büyük bir bataryaya sahip. Ek olarak yazılım optimizasyonu konusunda da nothingin kurduğu büyük bir üstünlük yok yani yazılımda donanımsal farkı kapatamıyor.
Yazılımıda çok sade. Samsung yazılım olarak çok güzel. Honor gayet iyi donanımı olsa da 3 yıllık güncellemesi var. Diğerlerinden daha az ömürlü.
Hocam nothingin kaç sene güncellemesi kaldıda Honor'u 3 sene güncellemesi var diye eliyorsunuz?
Honor 400 ısındıktan sonra soğumasının çok uzun sürdüğünü söyleyenler var. Muhtemelen inceliğinden dolayı böyle bir sorun var.
Kesinlikle değil, Nothing'in tek motivasyonu farklı tasarımı ama son zamanlarda iyice saçmalamaya başladılar.
Buradaki soru işareti de 6000 mAh bataryaya rağmen A56 ile benzer ekran süresi veriyor. Muhtemelen optimizasyondan kaynaklı ama birkaç güncelleme almış olmasına rağmen bu durum hala değişmedi.
2 sürüm ve 3 yıl güvenlik güncellemesi desteği kaldı, tam olarak Honor'a vadedilen süre ile aynı
Az bütçe atttırın S24FE alın. Onun dışında Nothing Phone 2a’da A56’da güzel cihaz. Ben olsam kişiselleştirmeden ve güncellemeden dolayı A56 alırdım, orası size kalmış. Ama Honor tavsiye etmiyorum.Kendime 3-4 yıl sorunsuz kullanabileceğim bir telefon alıp, iPhone 7 cihazıma veda etmek istiyorum. Telefonda genel olarak sosyal medya uygulamalarında vakit geçiririm, web'de gezinirim, müzik dinlerim, film-dizi izlerim ve fotoğraf çekmeyi severim. Oyun oynamam. Bataryası da önemli benim için.
Nothing’i tasarımı açısından, Samsung’u yazılım güncelleme desteği açısından, Honor’u da kamera özellikleri açısından güçlü buldum. Bu üç telefondan hangisi daha iyi bir tercih olur?
Neden Honor tavsiye etmiyorsunuz merak ettimAz bütçe atttırın S24FE alın. Onun dışında Nothing Phone 2a’da A56’da güzel cihaz. Ben olsam kişiselleştirmeden ve güncellemeden dolayı A56 alırdım, orası size kalmış. Ama Honor tavsiye etmiyorum.
Henüz karar veremedim
- Makaleler
- 6
Kararını bence mağazalara git orada bak. Tavsiyem daha çok A56 olur.
Türkiye’ye çok daha az update veriyorlar.Neden Honor tavsiye etmiyorsunuz merak ettim
Henüz karar veremedim
Kararını bence mağazalara git orada bak. Tavsiyem daha çok A56 olur.
Bende A56 diyorum. Sarı sitedeki telefoncularda 16.5K₺ bandında bile bulunabilir
Bana sormadınız ama kendimce nedenleri sıralayayım:
- Plastik arka kapak - plastik çerçeve.
- 1200 döngü garantisi veriyorlar ama rakibi A56'da bu rakam 2000!
- Düşük güncelleme politikası.
- Bu cihazın tam üç varyantı var, optimizasyon güncellemeleri geç gelebilir.
- Eski tip titreşim motoru.
- A56'ya nazaran bariz daha düşük SoC.
- 6000 mAh bataryaya rağmen beklenti altında kalan ekran süresi.
Şu anlık aklıma gelenler bunlar
- Makaleler
- 6
Bende A56 diyorum. Sarı sitedeki telefoncularda 16.5k₺ bandında bile bulunabilir.
Mağazadan ya da internetten sıfır alsın bence