N3F3S

Uzman
Yer
Loveparade
Arkadaşlar selamlar, Nothing Phone ve Evofone ile hiç güzel anılarım olmadı (Telefonun durduk yere Wifi ve BT kartı bozması, 1 buçuk ay serviste kalması.) bu yüzden değişimden gelen telefonu satmayı düşünüyorum. Toplamda 1 ay civarı falan kullandım. Sizce NP'yi satıp üzerine 8-10 daha koyup A56 ya da Honor 400 alınması mantıklı olur mu?
Bendeki 2A modeli 12/256Gb
Konu başlığında yanlış belirtmişim A56/Honor 400 olacak

Son düzenleme:
Bütçeniz nedir hocam kabataslak, A35'ten ziyade A36'ya bakılabilir.

Bu arada geçmiş olsun, o Phone (2a) denen laneti geçen sene satana kadar akla karayı seçtim :(.

Bütçeniz nedir hocam kabataslak, A35'ten ziyade A36'ya bakılabilir.

Bu arada geçmiş olsun, o Phone (2a) denen laneti geçen sene satana kadar akla karayı seçtim :(.

Yanlış belirtmişim hocam A56 ya da Honor 400 olacaktı.
Sormayın... Değişimden gelen kapalı cihazı bile ölü fiyata satamadım mecbur açmak zorunda kaldım şimdi bunu gerekirse 4 haneli sayılara satıp kurtulmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, nothing Phone ve evofone ile hiç güzel anılarım olmadı (telefonun durduk yere Wi-Fi ve BT kartı bozması, 1 buçuk ay serviste kalması.) Bu yüzden değişimden gelen telefonu satmayı düşünüyorum. Toplamda 1 ay civarı falan kullandım. Sizce Np'yi satıp üzerine 8-10 daha koyup A56 ya da Honor 400 alınması mantıklı olur mu?
Bendeki 2A modeli 12/256Gb
konu başlığında yanlış belirtmişim A56/Honor 400 olacak

A56 güncelleme daha iyi malzeme kalitesinden.
Honor 400 ise batarya ve ana kameradan tercih edilebilinir.
Özellikle iyi malzeme kalitesi sağlam yazılım ve daha iyi işlemci istersen A56.
Daha iyi ana kamera, daha iyi batarya ve ufak telefon istersen Honor 400.

Mantıksız olur. Elinizdeki telefon gayet iyi. Boşuna para harcamayın bence. Ha şu da var. Sizi gayet iyi bilirim. Bir kez gıcıklanınca atmak için her yolu deniyorsunuz ancak bence biriktirin biraz. Sonrasında S25FE falan alırsınız.