Tasarımı kişiden kişiye değişir ama OS i bayağı güzel bence. Eğer alırsanız nasıl bununla ilgili bir şeyler yazarsanız sevinirim.
Ben seviyorum 3A yı. Mantıklı olur.
Tasarımı kişiden kişiye değişir ama OS i bayağı güzel bence. Eğer alırsanız nasıl bununla ilgili bir şeyler yazarsanız sevinirim.
Ben seviyorum 3A yı. Mantıklı olur.
Nord 3 alınacak bir cihaz değil. Ana kamera çöp. Selfie daha da çöp (1080p 30 FPS). Batarya ömrü kötü. Sadece Chipset daha iyi. O da MTK'nın 2021 model SoC'u. Nothing hem SD SoC kullanıyor hem de 3 yıl daha yeni bir SoC kullanıyor. Verimlilik olarak Nothing daha iyidir. Ayrıca OnePlus'larda hala green line sorunu mevcut diye duymuştum. Hatta firma global olarak bunun için ömür boyu garanti vermişti. Unutmadan, Türkiye servis ağı da berbat OnePlus'un.
Nord 3 alınacak bir cihaz değil. Ana kamera çöp. Selfie daha da çöp (1080p 30 FPS). Batarya ömrü kötü. Sadece chipset daha iyi. O da MTK'nın 2021 model SoC'u. Nothing hem SD SoC kullanıyor hem de 3 yıl daha yeni bir SoC kullanıyor. Verimlilik olarak nothing daha iyidir. Ayrıca OnePlus'larda hala Green line sorunu mevcut diye duymuştum. Hatta firma global olarak bunun için ömür boyu garanti vermişti. Unutmada, Türkiye servis ağı da berbat OnePlus'un.