Nothing Phone 3A alınır mı?

Tasarımı kişiden kişiye değişir ama OS i bayağı güzel bence. Eğer alırsanız nasıl bununla ilgili bir şeyler yazarsanız sevinirim.
Ben seviyorum 3A yı. Mantıklı olur.

Tasarımı kişiden kişiye değişir ama OS i bayağı güzel bence. Eğer alırsanız nasıl bununla ilgili bir şeyler yazarsanız sevinirim.
Ben seviyorum 3A yı. Mantıklı olur.

Aile evinden 1100km uzaktayım. Telefonu anca 2 ay sonra falan görebilirim gidince.

OnePlus Nord 3, daha iyi değil mi hocam?
Nord 3 alınacak bir cihaz değil. Ana kamera çöp. Selfie daha da çöp (1080p 30 FPS). Batarya ömrü kötü. Sadece Chipset daha iyi. O da MTK'nın 2021 model SoC'u. Nothing hem SD SoC kullanıyor hem de 3 yıl daha yeni bir SoC kullanıyor. Verimlilik olarak Nothing daha iyidir. Ayrıca OnePlus'larda hala green line sorunu mevcut diye duymuştum. Hatta firma global olarak bunun için ömür boyu garanti vermişti. Unutmadan, Türkiye servis ağı da berbat OnePlus'un.

OnePlus genel olarak kameraya önem vermeyen firma. Şu ana kadar iyi kamera yaptıklarını duymadım.

Alma. Ben nothing Phone 1 kullanıyorum. Sistem hataları fazla. Yeni özellik geldiğinde vermiyorlar. Samsung al çok daha iyi.

Alma. Ben nothing Phone 1 kullanıyorum. Sistem hataları fazla. Yeni özellik geldiğinde vermiyorlar. Samsung al çok daha iyi.

O kadar olumlu yorum sonrası bir düşündürmedi değil.
@Aakons, @Simon,

Ek olarak bazıları kamerada üzer demiş siz ne düşümüyorsunuz bu konu hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…