Nothing Phone 3A alınır mı?

Marques brownlee OnePlus 13'e göre düşüş olduğunu söylemişti. Ayrıca bir sensörün Honor 200 ile aynı olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
OnePlus 15'in kamera sensoru S25 FE'yle neredeyse ayni boyuttaymis. O halde kamera icin onermem OP 15'i.

O kadar olumlu yorum sonrası bir düşündürmedi değil.
@Aakons, @Simon,

Ek olarak bazıları kamerada üzer demiş siz ne düşümüyorsunuz bu konu hakkında?

Arka kamera iyi hoş ön kamera kötü. Kamera yazılımı kötü. GCAM çok daha iyi çalışıyor. Dolby desteği yok vermeyi de düşünmüyorlarmış. Kafa izleme apisini de vermek istemiyorlar. Ekran kaliteli gibi duruyor ama başlangıçta Samsung OLED kullanırken sonradan çaktırmadan Çinli alt seviye OLED ekrana geçiyorlar. Sizin alacağınızın ekranı nasıl olur bilmiyorum. Yeni yeni özellikler geliyor yalan olmasın ama birçoğu para istiyor.

O kadar olumlu yorum sonrası bir düşündürmedi değil.
@Aakons, @Simon,

Ek olarak bazıları kamerada üzer demiş siz ne düşümüyorsunuz bu konu hakkında?
Nothing Phone (1)'i ben yakin bir arkadasima aldirdim ve sonuc olarak memnun kaldi. Hatta Nothing Headphone 1'i almayi dusunuyor. iPhone 11'den gecti ve bayagi memnun su an. Ustte atilan mesaja gore yorumlayacak olursam, sistem hatalari fazla degil. Hatta hic hata yok diyebilirim telefonda. NOS 3, Phone 1'in son guncellemesi oldu bu yuzden yeni ozellik vermeyi kestiler. Fakat adamlar sozunu tutup 3 yil guncellemeyi verdiler. 2022'den 2025'e kadar Android ve OS guncelleme destegi verdiler. Kamerasi iPhone 13 ile S21 ayarinda diyebilirim. Gece cekimi haric. Gunduz isiginda performansi harika. Phone 3a'nin dengi iPhone 14 ile S22. Kamera olarak.

Son düzenleme:
Alınabilir. Reklamlar bir şekilde devre dışı bırakılabilir. Reklam şeyi 3a Lite’da var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…