"Diğer markalar" kısmı yerine, bu sıralar popülerleşmeye başlayan bir marka olduğu için ayrı bir kategori açılabilir. Böylece bu markayı araştıran kişiler daha kolay ulaşabilir.
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Bazı telefonlarını sürekli önerdiğim marka. Bence de nothing eklenebilir. Artıladım.
Elma ısıran
Üstün
Neden olmasın. Seviyorum bu markayı şahsen. Kullanıcı da az buz değil bence F/P olmasından ötürü.
Güzel fikir, yaygınlaşmaya başladı artık Türkiye'de. Artıladım bende.
İtachi Uchiha
Yetkin
En iyi Apple fanı. Hocam, adamsınız.Neden olmasın. Seviyorum bu markayı şahsen. Kullanıcı da az buz değil bence F/P olmasından ötürü.
Parmağım "ön sipariş" butonu üzerinde, ön siparişe açıldığı an sipariş edeceğim. Nothing Phone 3'ü çok beğendim."Diğer markalar" kısmı yerine, bu sıralar popülerleşmeye başlayan bir marka olduğu için ayrı bir kategori açılabilir. Böylece bu markayı araştıran kişiler daha kolay ulaşabilir.
Parmağım "ön sipariş" butonu üzerinde, ön siparişe açıldığı an sipariş edeceğim. nothing Phone 3'ü çok beğendim.
Bir kez daha bak beğenmezsen üzülürsün.
- Makaleler
- 6
Neden olmasın. Seviyorum bu markayı şahsen. Kullanıcı da az buz değil bence F/P olmasından ötürü.
Parmağım "ön sipariş" butonu üzerinde, ön siparişe açıldığı an sipariş edeceğim. nothing Phone 3'ü çok beğendim.
Sadece sizin için yapmışlar
Ama tekrardan bakmak istersen.
Bir de aldıktan sonra kimseye göstermemeye çalış.
Hocam, Nothing Phone 3'ü tasarımı için alıyorum zaten. Aslında Nothing Phone 2 alacaktım ama güncel bir telefon almak istedim bu sebepten Nothing Phone 3'ü baya uzun süre bekledim, tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti.
Maşallah diyelim.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Görev tamamlandı: Ölmeden önce Elma Isıran'ın Apple dışında sevdiği bir markayı görmek.Neden olmasın. Seviyorum bu markayı şahsen. Kullanıcı da az buz değil bence F/P olmasından ötürü.