"Diğer markalar" kısmı yerine, bu sıralar popülerleşmeye başlayan bir marka olduğu için ayrı bir kategori açılabilir. Böylece bu markayı araştıran kişiler daha kolay ulaşabilir.
En iyi Apple fanı. Hocam, adamsınız.Neden olmasın. Seviyorum bu markayı şahsen. Kullanıcı da az buz değil bence F/P olmasından ötürü.
Parmağım "ön sipariş" butonu üzerinde, ön siparişe açıldığı an sipariş edeceğim. Nothing Phone 3'ü çok beğendim."Diğer markalar" kısmı yerine, bu sıralar popülerleşmeye başlayan bir marka olduğu için ayrı bir kategori açılabilir. Böylece bu markayı araştıran kişiler daha kolay ulaşabilir.
Parmağım "ön sipariş" butonu üzerinde, ön siparişe açıldığı an sipariş edeceğim. nothing Phone 3'ü çok beğendim.
Neden olmasın. Seviyorum bu markayı şahsen. Kullanıcı da az buz değil bence F/P olmasından ötürü.
Parmağım "ön sipariş" butonu üzerinde, ön siparişe açıldığı an sipariş edeceğim. nothing Phone 3'ü çok beğendim.
Hocam, Nothing Phone 3'ü tasarımı için alıyorum zaten. Aslında Nothing Phone 2 alacaktım ama güncel bir telefon almak istedim bu sebepten Nothing Phone 3'ü baya uzun süre bekledim, tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti.
Maşallah diyelim.
Görev tamamlandı: Ölmeden önce Elma Isıran'ın Apple dışında sevdiği bir markayı görmek.Neden olmasın. Seviyorum bu markayı şahsen. Kullanıcı da az buz değil bence F/P olmasından ötürü.