İlk telefon doğru ama marka kurucusu eski OnePlus CEO'su olarak biliyorum geçmişi var yani.Ben olsam cmf Phone 1 alırdım ilk model yerine.
Ben şu anlık S22'den 3A ya geçmeyi düşünüyorum bakalım.
NP1 ile ilgili yaşadığınız sorunlar normal bence. Çünkü sirketin ilk telefonuydu sanırım. Yani ilk elin günahı olmaz gibiama şu an daha yeni yeni düzelttiler ve tercih edilebilinir hale geldi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
İlk telefon doğru ama marka kurucusu eski OnePlus CEO'su olarak biliyorum geçmişi var yani.
Yani olsa bile yeni marka sonucta
Mesela Note 7 vardı Samsung'un
Allah'tan Çinli değiller o yeterde artar.
Mami1938
Uzman
- Makaleler
- 1
Sanirim son zamanlarda en sevdigim markalardan. Kendine has ve ozgun bir yaklasim sunuyorlar mobil cihazlara. Hem telefonlari hem de kulakliklari harika. Ozellikle kulakliklari her zaman bütçe sampiyonu oluyor bizim topraklarda. Telefonlari vergilerden dolayi fiyat olarak biraz sisik olsa da yine de ben begeniyorum. Sizin fikirleriniz neler hem nothing hem de cmf hakkinda?
Eki Görüntüle 206838
En sevdigim nothing Phone:
Eki Görüntüle 206834
En sevdigim nothing kulak ici kulaklık:
Eki Görüntüle 206835
En sevdigim nothing kulak ustu kulaklık:
Eki Görüntüle 206837
Nothing Phone özgün ve sıra dışı tasarımı ile çok iyi bir telefon serisi ve Bootloader açmada diğer markalar gibi kısıtlaması yok saf Android hissi alabiliyorsun. Bu markayı görünce androidin özgürlüğü bitmemiş diyebiliyorsun.
- Makaleler
- 1
Tasarım tarafında rakiplerine kıyasla eşsiz ürünler üretiyorlar ancak telefonlarına yükseldiğim bir marka değil.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-