Detaylar
Kim cevapladı?Bankacılık için QubesOS öneririm. Soruya gelirsek, bugüne kadar Ntlite ile sorun yaşayan pek çıkmadı ama yapılacak modifikasyonda kritik bir şeyi kapatırsanız sorun yaşayabilirsiniz.
Güncellemelerde de güvenlik güncellemelerini açık olarak ayarlayın.
demjr
Becerikli
Hocam daha öncesinde kredi kartım çalındığı için bu kadar temkinli yaklaşıyorum. NTLite %100 güvenilir mi?Bankacılık için QubesOS öneririm. Soruya gelirsek, bugüne kadar Ntlite ile sorun yaşayan pek çıkmadı ama yapılacak modifikasyonda kritik bir şeyi kapatırsanız sorun yaşayabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bence güvenilir ama ben olsam gündelik işleri Windows'ta, banka ve finans işlerini ise harici bir SSD'ye QubesOS kurup yaparım eğer yüzde yüz güvenlik istiyorsan.Hocam daha öncesinde kredi kartım çalındığı için bu kadar temkinli yaklaşıyorum. NTLite %100 güvenilir mi?
- Makaleler
- 62
Kendiniz düzenleyecekseniz güvenlidir. NTLite, sadece Windows ISO dosyasındaki Windows özellik dosyalarını rahatça kaldırabilmeniz için size kolaylık sağlar. Bu işlemi siz yaptığınız için bir sıkıntı yaşamazsınız. Merak etmeyin. Ama düzenlediğiniz ISO dosyasından Windows Defender ve Windows Update özelliklerini kapatmamanız lazım.
demjr
Becerikli
Hocam peki UUP Dump güvenilir mi?Kendiniz düzenleyecekseniz güvenlidir. NTLite, sadece Windows ISO dosyasındaki Windows özellik dosyalarını rahatça kaldırabilmeniz için size kolaylık sağlar. Bu işlemi siz yaptığınız için bir sıkıntı yaşamazsınız. Merak etmeyin. Ama düzenlediğiniz ISO dosyasından Windows Defender ve Windows Update özelliklerini kapatmamanız lazım.
Ayrıca NTLite ile düzenleme yaptıktan sonra Windows Update işe güncelleme yapmak bileşenleri eski haline getirmek mi?Kendiniz düzenleyecekseniz güvenlidir. NTLite, sadece Windows ISO dosyasındaki Windows özellik dosyalarını rahatça kaldırabilmeniz için size kolaylık sağlar. Bu işlemi siz yaptığınız için bir sıkıntı yaşamazsınız. Merak etmeyin. Ama düzenlediğiniz ISO dosyasından Windows Defender ve Windows Update özelliklerini kapatmamanız lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 62
@demjr, hayır Windows Update ile güncelleme yaptığınızda kaldırdığınız bileşenler geri gelmez. Fakat yine de önemli birkaç güncellemeyi yaptıktan sonra güncellemeleri kapatmanızı öneririm.
Güvenilir.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Hayır. Açık kaynak bir proje olmadığı için bunun garantisini kimse veremez.
UUP Dump kullanabilirsiniz. O güvenli bir araç.
demjr
Becerikli
Hocam, öncelikle cevabınız için teşekkürler. Windows 11’i kendim modifiye etmek istiyorum. NTLite yerine ne önerirsiniz?Hayır. Açık kaynak bir proje olmadığı için bunun garantisini kimse veremez.
UUP Dump kullanabilirsiniz. O güvenli bir araç.
- Makaleler
- 14
Başlangıç seviyesi için bence NTLite ile ilerlemeye devam edin.Hocam, öncelikle cevabınız için teşekkürler. Windows 11’i kendim modifiye etmek istiyorum. NTLite yerine ne önerirsiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-