demjr

Becerikli
AtlasOS kurmak istiyorum fakat güvenliğinden biraz şüphe duyuyorum. Ayrıca ISO dosyasını flash belleğe atıp sıfırdan temiz kurulum mu yapmam gerek yoksa başka bir yolu mu var? Bazıları artık ISO dosyası yok diyor. Windows 11 temiz kurulum yapıp sonra direkt üzerine playbook aracılığıyla debloat tarzı bir şey yapmamı söylüyor.

AtlasOS kurmak istiyorum fakat güvenliğinden biraz şüphe duyuyorum. Ayrıca ISO dosyasını flash belleğe atıp sıfırdan temiz kurulum mu yapmam gerek yoksa başka bir yolu mu var? Bazıları artık ISO dosyası yok diyor. Windows 11 temiz kurulum yapıp sonra direkt üzerine playbook aracılığıyla debloat tarzı bir şey yapmamı söylüyor.
AtlasOS yerine kendiniz yapın.

AtlasOS yerine kendiniz yapın.

AtlasOS açık kaynak kodlu değil mi? Aynı zamanda AME Wizard ile kuruluyor diye biliyorum sadece sizlerin fikrini merak ettim. Sence güvenli mi AtlasOS şu an bilgisayarım yok sipariş ettim gelmesini bekliyorum FreeDOS. O yüzden bir yerden hızlıca Rufus ile flashbelleğe kurup PC'ye yüklemek istiyorum.

AtlasOS açık kaynak kodlu değil mi? Aynı zamanda AME Wizard ile kuruluyor diye biliyorum sadece sizlerin fikrini merak ettim. Sence güvenli mi AtlasOS şu an bilgisayarım yok sipariş ettim gelmesini bekliyorum FreeDOS. O yüzden bir yerden hızlıca Rufus ile flashbelleğe kurup PC'ye yüklemek istiyorum.

AtlasOS'i Windows'u kurduktan sonra kurabilirsin.

Peki önerdiğiniz windows 11 home mu yoksa ltsc üzerine mi kurmalıyız
Windows 11 Home daha iyi olur. Bu arada Windows'a bence para vermeyin.

Windows 11 Home daha iyi olur. Bu arada Windows'a bence para vermeyin.

Teşekkür ediyorum hocam. Elinize sağlık.

Evet güvenilir, açık kaynak olmasının yanı sıra uzun süredir stabil şekilde giden bir proje. Ancak daha iyi alternatifleri var, kullanacaksanız ReviOS önerebilirim, cidden hayatınızı kolaylaştırıyor.

Ntlite ile kendin modlayabilirsin Windows’u.
Atlas os konusuna gelecek olursak ben uzun süredir kullanıyorum bir şey olmadı. Açık kaynak olduğu için kullanıyorum.

Daha önce eski bir dizüstüne yüklemiştim. Çoğu önyüklü uygulamayı kaldırıyor. Ayrıca boştaki CPU - RAM kullanımını da gözle görülür şekilde azaltıyordu.