demjr

Becerikli
CTT Microwin ile kurulum yaptıktan sonra üstüne AtlasOS ile kurulum yapmak istiyorum. Daha öncesinde AtlasOS denemiştim fakat stabil sonuç alamamıştım tekrardan şans vermek istiyorum. Sizce bir sorun çıkartır mı?

Bana kalırsa MicroWin yeterli. Şimdi ChatGPT'ye sordum. "Düşük sistemin varsa %30'a kadar fark eder ama iyi bir sistemin varsa neredeyse hiç fark olmaz." dedi. Üstelik bu standart Windows için geçerli. Sen zaten MicroWin ile çoğu gereksiz hizmeti kapatmış oluyorsun. Gerek yok bana kalırsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa MicroWin yeterli. Şimdi ChatGPT'ye sordum. "Düşük sistemin varsa %30'a kadar fark eder ama iyi bir sistemin varsa neredeyse hiç fark olmaz." dedi. Üstelik bu standart Windows için geçerli. Sen zaten MicroWin ile çoğu gereksiz hizmeti kapatmış oluyorsun. Gerek yok bana kalırsa.
Teşekkürler hocam fark olup olmadığını sanal makinede deneyeceğim

Sadece winutil ya da sadece AtlasOS yeterli. Gaming odaklı kullanacaksan AtlasOS kur. Sen bnu konuda çok konu da açtın. Kurulumlarla ilgili bir sorun mu yaşıyorsun yoksa sadece deniyor musun seçeneklerini?

Sadece winutil ya da sadece AtlasOS yeterli. Gaming odaklı kullanacaksan AtlasOS kur. Sen bnu konuda çok konu da açtın. Kurulumlarla ilgili bir sorun mu yaşıyorsun yoksa sadece deniyor musun seçeneklerini?
Hocam kafama göre deniyorum daha çok diyebilirim. Hocam birde atlasOS kurarken temiz kurulum ve sürücülerini kurulu olmaması lazım değil mi? Diğer türlü sürücüler kurulu halde atlasOS kurmaya çalışırsak çeşitli hatalar alırız mıyız?

Hocam bu arada sanal makinede denedim şuan bir sıkıntı yok çok güzel çalışıyor gerçekten.