AtlasOS en kötü modlu windoslardan biri zaten neden mi diye soracaksanız çünkü Windows update yi duraklatmıyor e haliyle güncelleme olunca tekrar Windows eski fazla Ram kullanan haline geri dönüyor ben ghost spectre superlite kullanıyorum o 2100 küsür yılına kadar duraklatıyor Windows update güncellemelerini.
Doğru değil atlasos büyük çaplı özellik güncellemelerini kapatır 24h2, 25h2 vs gibi. Kümülatif güncellemere izin verir ki o da yapılan ayarları bozmaz. Güncelleme ilkelerini kontrol edin.

Doğru değil atlasos büyük çaplı özellik güncellemelerini kapatır 24h2, 25h2 vs gibi. Kümülatif güncellemere izin verir ki o da yapılan ayarları bozmaz. Güncelleme ilkelerini kontrol edin.
AtlasOS ilk kurduğumda boşta 1.2GB Ram kullanırdı otomatik kendi güncelleme yaptığında 1.6 fln kullanmaya başladı. Bence Kullandıklarım arasından En iyisi ya Ghost spectre superlite veya ReviOS

AtlasOS ilk kurduğumda boşta 1.2 GB RAM kullanırdı otomatik kendi güncelleme yaptığında 1.6 falan kullanmaya başladı. Bence kullandıklarım arasından en iyisi ya Ghost Spectre superlite veya reviOS.

ReviOS performans olarak kötü.

AtlasOS ilk kurduğumda boşta 1.2GB Ram kullanırdı otomatik kendi güncelleme yaptığında 1.6 fln kullanmaya başladı. Bence Kullandıklarım arasından En iyisi ya Ghost spectre superlite veya ReviOS
Ghost spectre güvenli değil.

Ben yıllardır kullanıyorum, hiçbir sorun görmedim; her kapalı kaynak yazılım güvensiz olacak diye bir kural yok.

Hocam kapalı kaynak olduğu için güvensiz zaten. Açık kaynak olsa lafım olmaz ama kapalı kaynak ne olduğu belli değil. Tabi her kapalı kaynak güvensiz değil ama risk faktörü çok yüksek bu yüzden tercih etmiyoruz.

AtlasOS ilk kurduğumda boşta 1.2 GB RAM kullanırdı otomatik kendi güncelleme yaptığında 1.6 falan kullanmaya başladı. Bence Kullandıklarım arasından En iyisi ya Ghost Spectre superlite veya ReviOS

RAM kullanımı sıkıntılı bir durum değildir bilgisayarınızda az RAM varsa orası ayrı tabii. Şöyle düşünebilirsin diyelim ki 32 GB RAM'e sahipsin bunun kullanımını 8'e düşürmek donanıma haksızlıktır kullanılmayan RAM ölü RAM'dir ölü yatırımdır

RAM kullanımı sıkıntılı bir durum değildir bilgisayarınızda az RAM varsa orası ayrı tabii. Şöyle düşünebilirsin diyelim ki 32 GB RAM'e sahipsin bunun kullanımını 8'e düşürmek donanıma haksızlıktır kullanılmayan RAM ölü RAM'dir ölü yatırımdır
Haklısında Sadece olay performans da değil mesela ben defender den kurtulmak istiyorum atlasos ta güncelleme olunca Windows defender geri aktif oluyor. E ne anladım ben bu işten ben modlu windowsu performans arttırmak dışında kullanma sebeplerimden biride Windowsun gereksiz bulduğum hatta bazen sürekli nefret ettirici özelliklerinden kurtulmak buda defender benim için bunlardan biri.

Haklısında sadece olay performans da değil mesela ben Defender'den kurtulmak istiyorum AtlasOS'ta güncelleme olunca Windows Defender geri aktif oluyor. E ne anladım ben bu işten ben modlu Windows'u performans arttırmak dışında kullanma sebeplerimden biride Windows'un gereksiz bulduğum hatta bazen sürekli nefret ettirici özelliklerinden kurtulmak bu da Defender benim için bunlardan biri.

Defender kaldır o zaman. Başta seçenek sunuyor sana oradan kaldırabilirsiniz.

Defender kaldır o zaman. Başta seçenek sunuyor sana oradan kaldırabilirsiniz.
Zaten AtlasOS kurarken seçeneklerden kaldırmıştım ama dediğim gibi Windows update yi duraklatmadığı için güncelleme oluyor otamatik ve defender gene geliyor
Ama ReviOS ve Ghost Spectre de böyle bir sorum hiç yaşamadım.