Bilgisayarda şu an yazılım yok yani PC şu an boş. Eğer senin dediğin mobil uygulamadan olacaksa oradan kurayım?

Recep hocamın videosundaki ISO'yu telefona indiriyorum. Bu uygulamadan olur mu?

Bilgisayarda şu an yazılım yok yani PC şu an boş. Eğer senin dediğin mobil uygulamadan olacaksa oradan kurayım?

Recep hocamın videosundaki ISO'yu telefona indiriyorum. Bu uygulamadan olur mu?
Uygulama sadece Linux distroları da işe yarar. Ventoy yüklüyse telefona bağlayıp önceki isonu olduğu bölüme dosya yöneticisinden atıp dene.

Uygulama sadece Linux distroları da işe yarar. Ventoy yüklüyse telefona bağlayıp önceki ISO'nu olduğu bölüme dosya yöneticisinden atıp dene.

Windows'u yükledi deneyeyim mi?

Uygulama sadece Linux distroları da işe yarar. Ventoy yüklüyse telefona bağlayıp önceki ISO'nu olduğu bölüme dosya yöneticisinden atıp dene.

Denedim ve olmadı. O zaman önce Linux kurup ardından Windows ISO'sunu PC'den kurup öyle mi geçeceğim?

Hocam şu an Linux yükleniyor. Rufus kuruluyordu değil mi Linux'a?

Son düzenleme:
Windows'u yükledi deneyeyim mi?

Denedim ve olmadı. O zaman önce Linux kurup ardından Windows ISO'sunu PC'den kurup öyle mi geçeceğim?

Hocam şu an Linux yükleniyor. Rufus kuruluyordu değil mi Linux'a?
Hayır kurulmuyor, ventoy veya woeusb kullanmanız lazım. Disk gpt ise ventoyu da got olarak yazdırın.