Bencede temiz kurulum sonra debloat yapmak.

Hocam çünkü ISO ile direkt oynamak sistemi bozabilir bence. Temiz kurulum yaptıktan sonra gerekli olan driverları kurarsın ve ardından debloatlarsın. Direkt ISO ile oynamak pek mantıklı gelmiyor bana şahsen. İşletim sisteminde uyumsuzluk yaratabilir.

Christitus her derde deva, dahası yok.
Evet tavsiye ederim. Gerçekten iyi çalışıyor debloat aracı

Arkadaşlar özellikle debloat yaparken güvenli debloat yapın. Gereksiz şeyleri kapatacaksınız diye sistemde çalışan önemli özellikleri kapatırsanız çok başınız ağrır. O yüzden debloatu ağır yapmayın bu yüzden Custom ISO'lar işletim sistemini bozuyor.

@demjr, formatlamadan mı kurdunuz? Öyleyse gayet normal, bu yüzden formatlamanız isteniyor AtlasOS rehberinde. Ki baştan kurulum yapınca sorun yaşamadığınızı söylemişsiniz. Yorumlarda birçok kişi AtlasOS'a karşı çıkmış ancak bence gayet güzel bir debloater. NTLite ile sorun yaşadığımdan ben de ReviOS kullanıyorum.

@demjr, formatlamadan mı kurdunuz? Öyleyse gayet normal, bu yüzden formatlamanız isteniyor AtlasOS rehberinde. Ki baştan kurulum yapınca sorun yaşamadığınızı söylemişsiniz. Yorumlarda birçok kişi AtlasOS'a karşı çıkmış ancak bence gayet güzel bir debloater. NTLite ile sorun yaşadığımdan ben de reviOS kullanıyorum.

Temiz kurulum ile yaptım hocam.

@demjr, formatlamadan mı kurdunuz? Öyleyse gayet normal, bu yüzden formatlamanız isteniyor AtlasOS rehberinde. Ki baştan kurulum yapınca sorun yaşamadığınızı söylemişsiniz. Yorumlarda birçok kişi AtlasOS'a karşı çıkmış ancak bence gayet güzel bir debloater. NTLite ile sorun yaşadığımdan ben de reviOS kullanıyorum.

Hocam deneyimlerim doğrultusunda konuşacak olursam AtlasOS pek sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum şahsen.

Rehberi takip ettiniz mi peki? Veya hatalı kurulduğunu belirtti mi? Bir de PlayBook mu kullandınız yoksa ISO dosyasını mı?
Playbook hocam. Rehberi takip ettim kesinlikle.

Rehberi takip ettiniz mi peki? Veya hatalı kurulduğunu belirtti mi? Bir de PlayBook mu kullandınız yoksa ISO dosyasını mı?
Hatalı kurduğunu belirtmedi.

Yeni Windows'u kurmadan önce aynı Tweak'i açıp ISO'yu atıyorsun, ardından otomatik olarak telemtry ve debloatli şekilde bir ISO elde etmiş oluyorsun, ardından klasik Windows kurulumu. Rufus, flash boot et ve Win kur temiz Windows ile başlıyorsun. Daha denemedim ama dün denk geldim.

Eki Görüntüle 165602

Hocam sizin için biraz araştırdım ve Reddit'te bazı kullanıcılar düzgün çalışmadığını veya oyunlarda hata aldığını söylüyor.

Son düzenleme:
Yeni Windows'u kurmadan önce aynı Tweak'i açıp ISO'yu atıyorsun, ardından otomatik olarak telemtry ve debloatli şekilde bir ISO elde etmiş oluyorsun, ardından klasik Windows kurulumu. Rufus, flash boot et ve Win kur temiz Windows ile başlıyorsun. Daha denemedim ama dün denk geldim.

Eki Görüntüle 165602

Ben şu an kullanıyorum ve sistem genel olarak inanılmaz hafifledi. Sistemim güçlü olmasına rağmen Windows 11'in bu hantallığı beni deli ediyor.

AtlasOS en kötü modlu windoslardan biri zaten neden mi diye soracaksanız çünkü Windows update yi duraklatmıyor e haliyle güncelleme olunca tekrar Windows eski fazla Ram kullanan haline geri dönüyor ben ghost spectre superlite kullanıyorum o 2100 küsür yılına kadar duraklatıyor Windows update güncellemelerini.

Hocam deneyimlerim doğrultusunda konuşacak olursam AtlasOS pek sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum şahsen.
Doğrudur hocam cidden bazı bilgisayarlarda kötü çalışabiliyor, ancak bence yorumlardaki gibi tüm debloated sistemler kötü denilemez. Sizin bahsettiğiniz konu AtlasOS zaten, haklısınız :)

Doğrudur hocam cidden bazı bilgisayarlarda kötü çalışabiliyor, ancak bence yorumlardaki gibi tüm debloated sistemler kötü denilemez. Sizin bahsettiğiniz konu AtlasOS zaten, haklısınız :)

Hocam tüm debloated sistemler kötü değildir tabii ama güvenilir zaten 2 tane Custom ISO var diye biliyorum. Biri AtlasOS diğeri reviOS bu gibi Custom ISO'lar ağır debloat yapıp gerçekten uyumsuzluk yaratıyor sistemde. Ondan dolayı yüklemeyi düşünen arkadaşlara uyarı niyetine açtım konuyu. Cevabınız ve yardımınız için teşekkür ederim.

Ben şu an kullanıyorum ve sistem genel olarak inanılmaz hafifledi. Sistemim güçlü olmasına rağmen Windows 11'in bu hantallığı beni deli ediyor.

Hocam hiç hata ile karşılaştınız mı? Bazı kullanıcılar hata ile karşılaştığını söylüyor Reddit'te.