KangalSucuk
Uzman
Christitus her derde deva, dahası yok.
Evet tavsiye ederim. Gerçekten iyi çalışıyor debloat aracı
@demjr, formatlamadan mı kurdunuz? Öyleyse gayet normal, bu yüzden formatlamanız isteniyor AtlasOS rehberinde. Ki baştan kurulum yapınca sorun yaşamadığınızı söylemişsiniz. Yorumlarda birçok kişi AtlasOS'a karşı çıkmış ancak bence gayet güzel bir debloater. NTLite ile sorun yaşadığımdan ben de reviOS kullanıyorum.
Rehberi takip ettiniz mi peki? Veya hatalı kurulduğunu belirtti mi? Bir de PlayBook mu kullandınız yoksa ISO dosyasını mı?
@demjr, formatlamadan mı kurdunuz? Öyleyse gayet normal, bu yüzden formatlamanız isteniyor AtlasOS rehberinde. Ki baştan kurulum yapınca sorun yaşamadığınızı söylemişsiniz. Yorumlarda birçok kişi AtlasOS'a karşı çıkmış ancak bence gayet güzel bir debloater. NTLite ile sorun yaşadığımdan ben de reviOS kullanıyorum.
Playbook hocam. Rehberi takip ettim kesinlikle.Rehberi takip ettiniz mi peki? Veya hatalı kurulduğunu belirtti mi? Bir de PlayBook mu kullandınız yoksa ISO dosyasını mı?
Hatalı kurduğunu belirtmedi.Rehberi takip ettiniz mi peki? Veya hatalı kurulduğunu belirtti mi? Bir de PlayBook mu kullandınız yoksa ISO dosyasını mı?
Yeni Windows'u kurmadan önce aynı Tweak'i açıp ISO'yu atıyorsun, ardından otomatik olarak telemtry ve debloatli şekilde bir ISO elde etmiş oluyorsun, ardından klasik Windows kurulumu. Rufus, flash boot et ve Win kur temiz Windows ile başlıyorsun. Daha denemedim ama dün denk geldim.
Eki Görüntüle 165602
Yeni Windows'u kurmadan önce aynı Tweak'i açıp ISO'yu atıyorsun, ardından otomatik olarak telemtry ve debloatli şekilde bir ISO elde etmiş oluyorsun, ardından klasik Windows kurulumu. Rufus, flash boot et ve Win kur temiz Windows ile başlıyorsun. Daha denemedim ama dün denk geldim.
Eki Görüntüle 165602
Doğrudur hocam cidden bazı bilgisayarlarda kötü çalışabiliyor, ancak bence yorumlardaki gibi tüm debloated sistemler kötü denilemez. Sizin bahsettiğiniz konu AtlasOS zaten, haklısınızHocam deneyimlerim doğrultusunda konuşacak olursam AtlasOS pek sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum şahsen.
Doğrudur hocam cidden bazı bilgisayarlarda kötü çalışabiliyor, ancak bence yorumlardaki gibi tüm debloated sistemler kötü denilemez. Sizin bahsettiğiniz konu AtlasOS zaten, haklısınız![]()
Ben şu an kullanıyorum ve sistem genel olarak inanılmaz hafifledi. Sistemim güçlü olmasına rağmen Windows 11'in bu hantallığı beni deli ediyor.