Ntlite ile kendin modlayabilirsin Windows’u.
Atlas os konusuna gelecek olursak ben uzun süredir kullanıyorum bir şey olmadı. Açık kaynak olduğu için kullanıyorum.
Bir arkadaş adware kurduğunu söyledi başka r forumda. Bana pek gerçekçi gelmedi sizin düşünceniz nedir?

Evet güvenilir, açık kaynak olmasının yanı sıra uzun süredir stabil şekilde giden bir proje. Ancak daha iyi alternatifleri var, kullanacaksanız ReviOS önerebilirim, cidden hayatınızı kolaylaştırıyor.
Hocam bir karşılaştırma videosu izledim revios gerçekten kötü sonuç veriyordu.

Daha önce eski bir dizüstüne yüklemiştim. Çoğu önyüklü uygulamayı kaldırıyor. Ayrıca boştaki CPU - RAM kullanımını da gözle görülür şekilde azaltıyordu.
Hocam bende arada kaldım windows 11 ltsc mi kursam yoksa normal home mu kursam bilemedim. Tavsiyeniz varsa mutlaka görmek isterim. Son çareyi atlasos buldum gibi

İki senedir AtlasOS kullanıyorum.
Hocam virüs vesaire hiç tespit ettiniz mi ?

İki senedir AtlasOS kullanıyorum.
Hocam virüs vesaire hiç tespit ettiniz mi ?

Windows 11 Home daha iyi olur. Bu arada Windows'a bence para vermeyin.

https://docs.atlasos.net/install-faq/windows-home/ resmi olarak desteklemiyorlar.

Hocam zaten desteklemezler neden desteklesinler. Adamların ana sayfasında FXXCK Windows yazıyor.

Ne virüsü dostum hayır. Windows Defender da kullanıyorum alışveriş de yapıyorum, bankacılık işlemleri de yapıyorum. Atlas Discord'una da katılabilirsin.
Hocam bende ihtimal vermem normalde ama birisinden duyunca kuşkulandım biraz. Sence windows 11 ltsc nin üzerine mi kurayım yoksa normal windows 11 home üzerine mi kurayım?

Hocam zaten desteklemezler neden desteklesinler. Adamların ana sayfasında FXXCK Windows yazıyor.

Hocam bende ihtimal vermem normalde ama birisinden duyunca kuşkulandım biraz. Sence windows 11 ltsc nin üzerine mi kurayım yoksa normal windows 11 home üzerine mi kurayım?
LTSC olmaz. kurulum rehberi'ne uygun kurulum yapmalisiniz.