BerkayDelen

Uzman
Arkadaşlar bugün faturalı hatta geçtim ve numaram değişti. Telegram hesabımdaki numaramı değiştirmek istediğimde yeni numarama ait zaten bir hesap olduğunu söyledi. Sonra yeni numaram ile giriş yaptım, +18 cinsel içerikli bot bir hesap çıktı. Hesabı silmek istedim fakat silinmiyor da ne yapacağımı bilemedim.

Arkadaşlar bugün faturalı hatta geçtim ve numaram değişti. Telegram hesabımdaki numaramı değiştirmek istediğimde yeni numarama ait zaten bir hesap olduğunu söyledi. Sonra yeni numaram ile giriş yaptım, +18 cinsel içerikli bot bir hesap çıktı. Hesabı silmek istedim fakat silinmiyor da ne yapacağımı bilemedim.

Telefon numaraları boşa çıkınca başka müşterilere verilebiliyor, benzer bir durum arkadaşımın başına gelmişti numaranın eski sahibinin borç mesajları arkadaşıma geliyordu.

Telefon numaraları boşa çıkınca başka müşterilere verilebiliyor, benzer bir durum arkadaşımın başına gelmişti numaranın eski sahibinin borç mesajları arkadaşıma geliyordu.
Ben de yıllardır İstanbul'da okuyan bir öğrencinin velisiydim. Mezun olunca mesajlar kesildi :rofl::rofl:. Alakam yok öğrenci ile tanımıyorum dedikçe dinlemediler. Babası numarasını değiştirmiş. Boşa çıkan numarayı da ben alınca babası oldum.

Nasıl silinmiyor? Hata veya uyarı var mı?

Hocam uygulamadan silinmiyor. Buraya da numarayı giriyorum fakat kod gelmiyor.

1741203860108.webp

Ben de yıllardır İstanbul'da okuyan bir öğrencinin velisiydim. Mezun olunca mesajlar kesildi :rofl::rofl:. Alakam yok öğrenci ile tanımıyorum dedikçe dinlemediler. Babası numarasını değiştirmiş. Boşa çıkan numarayı da ben alınca babası oldum.

Aynısı benim de başıma gelmişti. Beni, hiç tanımadığım bir sınıf grubuna almışlardı. (Yanlış hatırlamıyorsam 3/A grubuydu.)

Tabii her şey bir velinin bana "Pazar günü veli toplantısı var." tarzı bir mesaj atmasıyla başlamıştı. Yanlışlıkla atmıştı belki ama, hatırladıkça gülüyorum.

Hocam uygulamadan silinmiyor. Buraya da numarayı giriyorum fakat kod gelmiyor.

Eki Görüntüle 130379

Eğer Telegram hesabın cihazda açık ise, o kod direkt uygulamaya gönderiliyor, SMS olarak gelmiyor.

Son düzenleme:
Aynısı benim de başıma gelmişti. Beni, hiç tanımadığım bir sınıf grubuna almışlardı. (yanlış hatırlamıyorsam 3/a grubuydu.)

Tabii her şey bir velinin bana "pazar günü veli toplantısı var." tarzı bir mesaj atmasıyla başlamıştı. Yanlışlıkla atmıştı belki ama, hatırladıkça gülüyorum.

Eğer Telegram hesabın cihazda açık ise, o kod direkt uygulamaya gönderiliyor, SMS olarak gelmiyor.

Anladım hocam fakat Telegram'a da gelmiyor kod.

Uygulamadan iki asamli dogrulama acip tekrar giris yapmayi denediginizde sifreyi unuttum kismini secerseniz 7 gun sonra hesabiniz sifirlaniyor.