Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dagster3532

Becerikli
Karta küçük kardeşim şakasına 3070 Ti yapayım ismi değişsin diye NVFlash ile BIOS yazmış. Daha sonra dediğine göre yeniden başlatmış. Sisteme şu an görüntü gelmiyor ve sistem sürekli kendini yeniden başlatıyor. Ne yapabilirim? Üstüne soğuk su mu içmem gerek? Sinirden başımdan kaynar sular döküldü geldiğim gibi.

Çözüm
Bozulan BIOS'u düzeltmek için çift ekran kartı takılan veya işlemcisinde iGPU olan bir sistemde orijinal BIOS'u yazdırmanız lazım.
Reset atma sorunu olmadı yani?

2. BIOS'a da yazdırsanız iyi olur, ileride bir sıkıntı olduğunda o BIOS'a geçilebilir.

Reset atma sorunu olmadı yani?

2. BIOS'a da yazdırsanız iyi olur, ileride bir sıkıntı olduğunda o BIOS'a geçilebilir.

Yok hocam zaten geceden beridir kart oyunda bekliyor. Bir de 2. BIOS için sessiz yazıyor ya özellikle sorayım dedim. Bunun BIOS dosyası ayrı değil mi?

Ayrı ama nereden bulacaksınız? En azından çalışan BIOS olsun orada.

Anladım gerçi rehber hocam USB belleğe ikisinin de yedeğini alıp koymuştu. Ama hangisi sessiz olan bilmiyorum.

@20424 hocam konularımda özellikle sizin çok hakkınız ve emeğiniz var. Çözüm vermeyi bilmiyorum normalde ama öğrenir öğrenmez size vermek için geldim. Bu kadar lanet sorunlara ve aksiliklere rağmen bıkmadan usanmadan uğraş verdiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme: