Şimdi başka oyunlarda test ettim

Metro Exodus Enchanced Edition da 120 aldığım yerde 168-150 arası alıyorum onda çalıştı.

Bir de warcraft 3 reforged da çalıştı 200 küsur aldığım yerde 348'lere çıkıyor. Asıl istediğim World of Warcraft'dı ama onda çalışmadı neden bilmiyorum. Halbuki deneme yapan kişi % 50 fazla FPS almıştı.

Bu tür başlıklar yanıltıcı karttan karta degisiyor sorunlar. Son 10 Update'den sadece 1 tanesinde sorun yaşadım o da GPU sıcaklığını gostermiyordu.

Ben hala 572.83 sürücüsünü kullanıyorum :) "Çalışıyorsa kurcalama" mantığıyla ilerliyorum bu sürücü konusunda.

Daha önceden 575 ve üstü sürücülerde de bazı hatalar raporlandığı için 572.83'te kalmıştım. Ancak 580 serisi gerçekten rezalet ötesi. Anlaşılan uzun bir süre 572.83 ile devam edeceğim gibi görünüyor. :)

1 yıldır 475.14 kullanıyorum ve sürücünün hiçbir zaman stabilite ile ilgili bir sorunu olmadı.

Capture.webp

Bu tür başlıklar yanıltıcı karttan karta degisiyor sorunlar. Son 10 Update'den sadece 1 tanesinde sorun yaşadım o da GPU sıcaklığını gostermiyordu.

Senin sorun yaşamaman mesele değil. 590 ile alakalı tonla şikayet gördüm. 580 de zaten Recep Baltaş kendisi söylüyor ama yine de sen bilirsin. O bile NVIDIA'ya laf atıyorsa sen anla yani…

581 de keza 590 yaşadığım sorunun aynısını yaşadım. NVIDIA'nın pazarlaması ne yönde? Aynı kas gücünü alın daha fazla para ödeyin, MFG ve smooth Motion ile FPS uçurun. Bakın ben AMD'nin AFMF çıktığında ön izleme sürücüsünü de denedim. Yine böyle büyük sorunlar yaşamadım. Yok PC kilitlemesiymiş yok ekranın gidip gelmesiymiş yok yani. Mis gibi çalışmıştı. 590 ön izleme diye bir şey demedim, istesem ilk önce 590 sürücüsü sorunlu diye konu açardım. Ön izleme diye bir şey demeyip eski sürüme döndüm. Şimdi NVIDIA pazarlamasını yaptığı teknolojileri herkese yayınladığı halde düzgün çalıştıramıyor. 5070 = 4090 diye iddia ediyor ama teknolojileri açınca sorun yaşıyorsun. Geçin hocam bu işleri. Bana savunmayın şirketleri. Hepsi nihayetinde cebini düşünüyor. AMD de sürücü sorunlu diyorum altına yok diyemiyorsunuz, NVIDIA da sorunlu diyorum altına yok kötü niyetli paylaşım yok yanıltıcı başlıklar. İşinize nasıl geliyorsa öyle yapıyorsunuz… AMD fanboyları denilen arkadaşlar bile (bana da deniliyor) hiç biri açtığım AMD sorunlu konularına gelip yanıltıcı başlık vs demedi…

Senin sorun yaşamaman mesele değil. 590 ile alakalı tonla şikayet gördüm. 580 de zaten Recep Baltaş kendisi söylüyor ama yine de sen bilirsin. O bile NVIDIA'ya laf atıyorsa sen anla yani…

581 de keza 590 yaşadığım sorunun aynısını yaşadım. NVIDIA'nın pazarlaması ne yönde? Aynı kas gücünü alın daha fazla para ödeyin, MFG ve smooth Motion ile FPS uçurun. Bakın ben AMD'nin AFMF çıktığında ön izleme sürücüsünü de denedim. Yine böyle büyük sorunlar yaşamadım. Yok PC kilitlemesiymiş yok ekranın gidip gelmesiymiş yok yani. Mis gibi çalışmıştı. 590 ön izleme diye bir şey demedim, istesem ilk önce 590 sürücüsü sorunlu diye konu açardım. Ön izleme diye bir şey demeyip eski sürüme döndüm. Şimdi NVIDIA pazarlamasını yaptığı teknolojileri herkese yayınladığı halde düzgün çalıştıramıyor. 5070 = 4090 diye iddia ediyor ama teknolojileri açınca sorun yaşıyorsun. Geçin hocam bu işleri. Bana savunmayın şirketleri. Hepsi nihayetinde cebini düşünüyor. AMD de sürücü sorunlu diyorum altına yok diyemiyorsunuz, NVIDIA da sorunlu diyorum altına yok kötü niyetli paylaşım yok yanıltıcı başlıklar. İşinize nasıl geliyorsa öyle yapıyorsunuz… AMD fanboyları denilen arkadaşlar bile (bana da deniliyor) hiçbiri açtığım AMD sorunlu konularına gelip yanıltıcı başlık vs demedi…

AMD ne alaka.
8 senedir NVIDIA kullanıyorum her sürücüde bir şeyleri düzeltirken başka şeyleri bozuyolar yeni bir şey değil. Her Update de Reddit'te konu altına sorunlar çözümler vs giriliyor.

Bu sürücü kötü buna geçmeyin demek saçma sadece AMD ile bir alakası yok dediğimin.

Son düzenleyen: Moderatör: