AMD ne alaka.
8 senedir NVIDIA kullanıyorum her sürücüde bir şeyleri düzeltirken başka şeyleri bozuyolar yeni bir şey değil. Her Update de Reddit'te konu altına sorunlar çözümler vs giriliyor.

Bu sürücü kötü buna geçmeyin demek saçma sadece AMD ile bir alakası yok dediğimin.

Eski sürücüye dönüyorum düzeliyor, yeni sürücüye geçiyorum sorun oluyor. Sürücüye kötü demem normal değil mi? 577 de sorun yokken 581 de Dying Light denediğimde PC kilitlendi. Aynısını 590 da yaşamıştım. Smooth Motion 590 sürücüsüyle geldiğinde zaten bu mevzuları yaşadım. 581 de devam ettiğine göre sürücü de sorun var. Kullandığım kartta eski değil, geçen senenin başında çıktı. Benim gibi sorun yaşayanlar da 577 sürümüne döndü. Bu sürücü de 580 ve 590’dan farksız.

Eski sürücüye dönüyorum düzeliyor, yeni sürücüye geçiyorum sorun oluyor. Sürücüye kötü demem normal değil mi? 577 de sorun yokken 581 de Dying Light denediğimde PC kilitlendi. Aynısını 590 da yaşamıştım. Smooth Motion 590 sürücüsüyle geldiğinde zaten bu mevzuları yaşadım. 581 de devam ettiğine göre sürücü de sorun var. Kullandığım kartta eski değil, geçen senenin başında çıktı. Benim gibi sorun yaşayanlar da 577 sürümüne döndü. Bu sürücü de 580 ve 590'dan farksız.

Konu başlığı yanlış ilk mesajdan beri bahsettiğim o. Şu şu donanımla şu sürücü sorunlu denebilir. Direk bu sürücü bozuk geçmeyin demek saçma.

Konu başlığı yanlış ilk mesajdan beri bahsettiğim o. Şu şu donanımla şu sürücü sorunlu denebilir. Direk bu sürücü bozuk geçmeyin demek saçma.

Şu şu donanımla şu sürücü bozuk mu? Bunun tespitini kim nasıl yapacak? Forumda AMD sorunlu diye açılan konuların altında da aynı performansı gösterseniz keşke. Hatta sorun yaşadığı için videoya falan konuk oluyorlar. Amaç burada AMD'nin stutter sorunlu olduğunu göstermek. Elindeki RX 6600 sorunlu demek yerine direkt AMD sorunlu deniliyor.

Bunlara sesiniz çıkmıyor, ben bir sürücüde sorun yaşayıp sürücüye laf ettim diye ( diğer arkadaş gibi NVIDIA kartlar sorunlu) da diyebilirdim bana tepki gösteriyorsunuz. Kimin saçma olduğu belli. AMD olunca sorun yok, NVIDIA olunca saçma. Aynen. 👍

Dün sürücü çıkar çıkmaz yükledim. Ekran kartım RTX 4090 ve oynadığım oyunlar, The Last of Us Part I, The Last of Us Part II, MSFS 2020, Palworld, BF2042, Hogwarts, Starfield, God of War Ragnorok, DL2, Cities Skylines 2, Cyberpunk bu oyunların hiçbirinde hiçbir sorun yaşamadım.

Tespiti buralarda forumda redditte geri dönüşlerle yapılır sen konunu daha net açıklarsın senin donanımındaki adam geçmez.
Yine amd ilişkili bir şey atmışsın alakasız.
Şu şu donanımla şu sürücü bozuk mu? Bunun tespitini kim nasıl yapacak? Forumda AMD sorunlu diye açılan konuların altında da aynı performansı gösterseniz keşke. Hatta sorun yaşadığı için videoya falan konuk oluyorlar. Amaç burada AMD'nin stutter sorunlu olduğunu göstermek. Elindeki RX 6600 sorunlu demek yerine direkt AMD sorunlu deniliyor.

Bunlara sesiniz çıkmıyor, ben bir sürücüde sorun yaşayıp sürücüye laf ettim diye ( diğer arkadaş gibi NVIDIA kartlar sorunlu) da diyebilirdim bana tepki gösteriyorsunuz. Kimin saçma olduğu belli. AMD olunca sorun yok, NVIDIA olunca saçma. Aynen. 👍

Genelde 5bin serisi sıkıntılı çıkarıyor gördüğüm kadarıyla.
Dün sürücü çıkar çıkmaz yükledim. Ekran kartım RTX 4090 ve oynadığım oyunlar, The Last of Us Part I, The Last of Us Part II, MSFS 2020, Palworld, BF2042, Hogwarts, Starfield, God of War Ragnorok, DL2, Cities Skylines 2, Cyberpunk bu oyunların hiçbirinde hiçbir sorun yaşamadım.

Tespiti buralarda forumda Reddit'te geri dönüşlerle yapılır sen konunu daha net açıklarsın senin donanımındaki adam geçmez.
Yine AMD ilişkili bir şey atmışsın alakasız.

Sürücü sorunlu, ben zaten gerekli kanıtları attım, sana ayrıca bir açıklama yapmak zorunda değilim. İlla çıkıp birisinin 581 sürücüsü sorunlu diye video mu çekmesi lazım? Ne bekliyorsun anlamadım.

İlla yabancı kaynaklardan örnek vericeksem Gamers nexus 4 ay önce Nvidia’nın sürücüleri sorunlu diye video çekti.

Hani bunu da paylaşmak zorunda değildim ama bilmeyenler olabilir görsünler. Sürücüler “sorunlu” ister inan ister inanma.

Genelde 5bin serisi sıkıntılı çıkarıyor gördüğüm kadarıyla.

Doğrudur bende şu an için bir sorun yok. Bir önceki sürümde yüklüydü bende onda da bir sorun yoktu. Şahsen sorun yaşamadığım için sürücü düşürmedim.

Kuzenimde ASUS Prime 5070 var. Bir iki oyunda çökmeler yaşıyormuş sık sık. Özellikle The Last of Us Part II ve Hogwarts oyununda. Bazen de hiçbir şey yokmuş gibi birkaç saat oynadığını söyledi biraz önce.