Benim de 581.08 sürücüsü ile aynı deneyimim oldu. Sistem açıldıktan az süre sonra 2-3 saniye ekran kararıp geliyordu. Bunu yaparken de sistem boştayken oluyor yani bir oyuna veya başka bir programa girmeden yapıyor. Çareyi 580.88 sürücüye dönmekte buldum.

Benim de 581.08 sürücüsü ile aynı deneyimim oldu. Sistem açıldıktan az süre sonra 2-3 saniye ekran kararıp geliyordu. Bunu yaparken de sistem boştayken oluyor yani bir oyuna veya başka bir programa girmeden yapıyor. Çareyi 580.88 sürücüye dönmekte buldum.
Sistemde RTX 3060 12 Gb takılı bilginize sunarım.

Son düzenleme:
Merhabalar.
Güncelleme sonrası ekranın en altında ince bir siyah çizgi belirip kayboluyor. DDU ile driver'ı komple silip baştan kurdum, ilk başta düzeldi gibi oldu fakat şu an sorun devam ediyor. Kablo vs de sağlam bundan eminim çünkü güncelleme sonrası birden bire oldu. Arada düzeliyor sonra tekrar oluyor, 240 Hz'den 144'e düşünce sorun olmuyor, enteresan bir durum. Az önce ayarların hepsini varsayılan'a çekerken sürücü çöktü, ekran falan karardı. Sizce eski sürüme mi dönmeliyim? @Recep Baltaş abi sence ne yapmalıyım?

Edit: Oyunlarda öyle bir soruna rastlamadım, sadece masaüstündeyken oluyor.

Son düzenleme:
Hocam 581.08 kaynaklı mı bilmiyorum ama bir saat felan Rainbow Six Siege oynadım sabit 180 FPS ile hiçbir drop vesaire yoktu. O ara arkadaş steamden mesaj gönderdi cevap verirken takıldı pc mecbur reset attım. Steame dönme kaynaklı da olabilir bilmiyorum ama böyle bir hata bildirisi geldi. Belki de sende olduğu gibi bende de sürüm kaynaklıdır. Bir kere bu hata geldi şu anlık. Başka bir sorun yok. Tekrarlarsa ve sık olmaya başlarsa senin gibi birkaç sürüm geriye giderim bende.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-08-28 at 21.35.49.webp
    WhatsApp Image 2025-08-28 at 21.35.49.webp
    1.005,3 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme: