Detaylar
Kim cevapladı?DracheN
Başarılı
Dostlar yıllardır pc, laptop kullandım hepside NVIDIA tabanlıydı. Hayatımda ilk defa NVIDIA driver kaynaklı bir sorun yaşadım, arkadaşların bahsettiği stabil driver olayını araştırdım redditte falan. 581 sürümüne döndüm anlık beyaz flaşlar yok oldu. 5070 Gaming Trio var, acaba dedim kartta sorun mu başladı diye düşünmeye başlamıştım halbuki kart 50 dereceleri geçmiyor Odyysey, Valhalla'da ultrada. Gerçekten 5000 serisi ve NVIDIA yeni driverlarda falan güven kaybetti. WHQL yayınlayıp nasıl geri çekerler akıl alır gibi değil. Sizin sayenizde sorunu buldum, yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
![]()
Resident Evil™ Requiem GeForce Game Ready Driver Released
Download and install for the definitive experience when playing Resident Evil™ Requiem with path tracing, DLSS 4 With Multi Frame Generation, and DLSS Ray Reconstruction.www.nvidia.com
Eki Görüntüle 229685
Çok boş olmuş bunu getirmeleri. 577.xx driverları sonrası çıkan her sürümde problem çektim. Ya Alt + Z menüsü çalışmıyordu, ya yazılar blurlanıyordu ya dereceler ve watt değerleri 0 olarak görünüyordu. Hala daha temmuz ayı driverları kullanıyorum. Her defasında da bunu belirtmeye devam edeceğim. NVIDIA daha "stabil" diye önerenlere ders olur umarım. Yayınladıkları Driver'ı geri çekmek nedir ya? Pazar payının %95+ kadarına sahip oldukları, aynı zamanda tekil oldukları için de yan gelip yatıyorlar.
DracheN
Başarılı
Hocam yukarıda mesajımda belirttim gerçekten altına imzamı atıyorum. AMD Driverlarından herkes yakınırdı saf değiştirdi bu sorunlar.Çok boş olmuş bunu getirmeleri. 577.xx driverları sonrası çıkan her sürümde problem çektim. Ya alt + Z menüsü çalışmıyordu, ya yazılar blurlanıyordu ya dereceler ve watt değerleri 0 olarak görünüyordu. Hala daha temmuz ayı driverları kullanıyorum. Her defasında da bunu belirtmeye devam edeceğim. NVIDIA daha "stabil" diye önerenlere ders olur umarım. Yayınladıkları Driver'ı geri çekmek nedir ya? Pazar payının %95+ kadarına sahip oldukları, aynı zamanda tekil oldukları için de yan gelip yatıyorlar.
Evet. DDU ayarlarında Windows Update otomatik olarak güncellesin seçeneği gibi bir şey vardı onu kapatın öyle silin.
Maalesef çözülmedi.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Herkeste olmuyor sanırım son sürüme güncelledim 4 oyunda test ettim şu an her şey normal, Reddit'te 3. parti fan kontrol programları ve Windows 11 de yaşandığı söyleniyor.Fanlar gereksiz çalışıyor benim de. Boşta bile dönüyor :d.
Hellmonger
Becerikli
Herkeste olmuyor sanırım son sürüme güncelledim 4 oyunda test ettim şu an her şey normal, Reddit'te 3. parti fan kontrol programları ve Windows 11 de yaşandığı söyleniyor.
Eki Görüntüle 229706
Ne olursa olsun adamlar geri almış şansa bırakılmaz.
ExellionTR
Başarılı
Çok boş olmuş bunu getirmeleri. 577.xx driverları sonrası çıkan her sürümde problem çektim. Ya Alt + Z menüsü çalışmıyordu, ya yazılar blurlanıyordu ya dereceler ve watt değerleri 0 olarak görünüyordu. Hala daha temmuz ayı driverları kullanıyorum. Her defasında da bunu belirtmeye devam edeceğim. NVIDIA daha "stabil" diye önerenlere ders olur umarım. Yayınladıkları Driver'ı geri çekmek nedir ya? Pazar payının %95+ kadarına sahip oldukları, aynı zamanda tekil oldukları için de yan gelip yatıyorlar.
581.80 kurulu bende de. 4070 Super kullanıyorum. Aşağıdaki sürümlerden birine geçmeyi önerir misiniz?
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Ne olursa olsun adamlar geri almış şansa bırakılmaz.
Almazlarsa milyonlarca kart yanacaktı çünkü
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-