Windows 10 kullananlar geri çekmesin sorun Windows 11 işletim sistemiyle driver arasında yaşanan bir problem.

Dostlar yıllardır pc, laptop kullandım hepside NVIDIA tabanlıydı. Hayatımda ilk defa NVIDIA driver kaynaklı bir sorun yaşadım, arkadaşların bahsettiği stabil driver olayını araştırdım redditte falan. 581 sürümüne döndüm anlık beyaz flaşlar yok oldu. 5070 Gaming Trio var, acaba dedim kartta sorun mu başladı diye düşünmeye başlamıştım halbuki kart 50 dereceleri geçmiyor Odyysey, Valhalla'da ultrada. Gerçekten 5000 serisi ve NVIDIA yeni driverlarda falan güven kaybetti. WHQL yayınlayıp nasıl geri çekerler akıl alır gibi değil. Sizin sayenizde sorunu buldum, yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 229685

Çok boş olmuş bunu getirmeleri. 577.xx driverları sonrası çıkan her sürümde problem çektim. Ya Alt + Z menüsü çalışmıyordu, ya yazılar blurlanıyordu ya dereceler ve watt değerleri 0 olarak görünüyordu. Hala daha temmuz ayı driverları kullanıyorum. Her defasında da bunu belirtmeye devam edeceğim. NVIDIA daha "stabil" diye önerenlere ders olur umarım. Yayınladıkları Driver'ı geri çekmek nedir ya? Pazar payının %95+ kadarına sahip oldukları, aynı zamanda tekil oldukları için de yan gelip yatıyorlar.

Çok boş olmuş bunu getirmeleri. 577.xx driverları sonrası çıkan her sürümde problem çektim. Ya alt + Z menüsü çalışmıyordu, ya yazılar blurlanıyordu ya dereceler ve watt değerleri 0 olarak görünüyordu. Hala daha temmuz ayı driverları kullanıyorum. Her defasında da bunu belirtmeye devam edeceğim. NVIDIA daha "stabil" diye önerenlere ders olur umarım. Yayınladıkları Driver'ı geri çekmek nedir ya? Pazar payının %95+ kadarına sahip oldukları, aynı zamanda tekil oldukları için de yan gelip yatıyorlar.
Hocam yukarıda mesajımda belirttim gerçekten altına imzamı atıyorum. AMD Driverlarından herkes yakınırdı saf değiştirdi bu sorunlar.

Fanlar gereksiz çalışıyor benim de. Boşta bile dönüyor :d.
Herkeste olmuyor sanırım son sürüme güncelledim 4 oyunda test ettim şu an her şey normal, Reddit'te 3. parti fan kontrol programları ve Windows 11 de yaşandığı söyleniyor.

image.webp

Çok boş olmuş bunu getirmeleri. 577.xx driverları sonrası çıkan her sürümde problem çektim. Ya Alt + Z menüsü çalışmıyordu, ya yazılar blurlanıyordu ya dereceler ve watt değerleri 0 olarak görünüyordu. Hala daha temmuz ayı driverları kullanıyorum. Her defasında da bunu belirtmeye devam edeceğim. NVIDIA daha "stabil" diye önerenlere ders olur umarım. Yayınladıkları Driver'ı geri çekmek nedir ya? Pazar payının %95+ kadarına sahip oldukları, aynı zamanda tekil oldukları için de yan gelip yatıyorlar.

581.80 kurulu bende de. 4070 Super kullanıyorum. Aşağıdaki sürümlerden birine geçmeyi önerir misiniz?

Screenshot_1.webp

NVIDIA Denetim Masası konusunda problem yaşıyorum bir açılıyor bir açılmıyor yeni gelecek güncelleme ile geçer mi acaba şu anki sürüm 591.86