NVIDIA 616.56 sonrası kullanıcılar ekranın yanıp söndüğünü bildirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan The Nox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 346
  • Etiketler Etiketler
    nvidia
@X99,

2005 yılında topladığım sistemim hala daha aktif. Üzerinde perfect XP kurulu. Yıldırım düşmesi sonucu içindeki ata HDD arıza yaptı, bazı verileri kurtarabildim. Ah şu zaman...

Yukarıda bak attım, yahu bunun 2008-9 versiyonu da var. Ama o zaman kasayı bırakıp laptopçuluğa geçtiydi herkes neden?

PC'ye oyun çıkmıyordu bir de 9 ayda bir ekran kartı zıplıyordu diye.

@X99 al bak uni yılları.

@X99

@Ayhan Dönmez

İfadeler: X99
O zamanki kameranız, benim telefonumdan nasıl daha iyi kaliteye sahip anlamış değilim

O zamanki kameranız, benim telefonumdan nasıl daha iyi kaliteye sahip anlamış değilim

Sony DSC Carl Zeiss lensi vardı onda 5.1 megapixel ilk kameralardandı. Kaçak getirenlerden almıştık. Flaşı bozuldu, çalışaydı hala iyi iş görürdü.
Son güzel fotoğraf atayım: Akşam Universite'den gelince derslerden sonra, guitar Hero gitarımı alıp Xbox Live'da bayağı bayağı kapışıyordum milletle.

Son düzenleme:
Yapay zeka sağ olsun, gaming tarafı umurlarında değil. Sürücüleri de yapay zekâya yazdırıyorlardır kesin korkunç bir ihmalkarlık

@Barış millet yeni içerik çok merak ediyormuş ya.

İşte buyurun maziden inciler. PC dünyası evvelden de varmış, insanlar o dönemlerde de aynı bu şekil takılıyormuş bir konu olur.

Foto sahibi benim sıkıntı da olmaz.

@X99 @demjr @Ayhan Dönmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…