Merhaba,

NVIDIA Denetim Masası üzerinde Görüntü Önayarları kısmında seçili olan seçenek Performans.

1790947478141.webp

NVIDIA App içerisinde ise oynadığım oyun için otomatik olarak Önerilen yani Kaliteli seçeneği seçili.

1790947494858.webp

Bu durumda sistem hangi ayarı kullanıyor olabilir?

Teşekkür ederim.

Denetim masası gereksiz. Kaldırıldı zaten DDU ile son WHQL kurarsan denetim masası olmaz. Nvidia App'te her şey var. Nvidia App kullan. Optimize etmene gerek yok, ayarları kendin yap. Otomatik optimizeyi kapat Nvidia App'ten. Performans değil, kalite de olsun oyunda; aman aman bir FPS farkı yok. Kaliteli, daha stabil profesyonel oyuncular mrsavage, donk gibi kalite de kullanıyor. Çok kurcalama. Default kullan. Sadece ölçeklemeyi GPU tam ekran yap. Alttaki seçeneği de tikle.

Denetim masasında ayarladığınız performans seçenekleri genel oyun profilinin ayarları. NVIDIA App üzerinden yaptığınız ise oyun içi grafik ayarlarını ekran kartınıza göre belirlenmiş kaliteli ayarlara ayarlamak oluyor. Yani ikisi de farklı ayarlar bu yüzden dolayı sistem iki ayarı da kullanıyor.

Format atmadıysanız denetim masası durur ve oradaki ayarlarda hâlâ geçerlidir. Ancak yeni bir sürüm Windows kurarsanız denetim masası kalkıyor ve App üzerinden her şeyi yine yapabiliyorsunuz.

Format atmadıysanız Denetim Masası durur ve oradaki ayarlarda hâlâ geçerlidir. Ancak yeni bir sürüm Windows kurarsanız Denetim Masası kalkıyor ve App üzerinden her şeyi yine yapabiliyorsunuz.

Geçen hafta sıfırdan Windows kurdum. Denetim Masası aslında otomatik olarak geldi ve NVIDIA App'i kendim kurmuştum.