Amd alanlar neden üzülsün kardeş? Oyuna göre durum değişiyor simdi sana call of duty performansi atarım görürsün farki. Her oyunda hepsi ayni performansi vermiyor kimi oyunda 5080 i geciyor veya ensesinde kimi oyunda 5070 ti in bir tik gerisinde bu tamamen motor optimizasyon ve destekle alakali simdi bir oyunda durum bu diye tüm oyuna yaymak ne kadar objektif?Hahaha, AMD alanlar üzülmüş yine. Arkadaşlar, kartın fiyatı neden ucuz, anladınız mı? Birisi demişti, 5080 ile 9070 XT aynı performans, görseller öyle demiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Atamyolundayız 74
Başarılı
AMD alanlar neden üzülsün kardeş? Oyuna göre durum değişiyor simdi sana Call of Duty performansi atarım görürsün farki. Her oyunda hepsi ayni performansi vermiyor kimi oyunda 5080'i geciyor veya ensesinde kimi oyunda 5070 Ti'in bir tik gerisinde bu tamamen motor optimizasyon ve destekle alakali simdi bir oyunda durum bu diye tüm oyuna yaymak ne kadar objektif?
Path Ray AC görelim o zaman performansını.
Hahaha la gorende sanacak ki 5070 ti olan dogru duzgun oynayabilecek adamlar kendileri sistem gereksiniminde diyor ki path tracinf icin 5090 lazim upscale ile
Atamyolundayız 74
Başarılı
Hahaha la gorende sanacak ki 5070 Ti olan dogru duzgun oynayabilecek adamlar kendileri sistem gereksiniminde diyor ki path tracinf icin 5090 lazim upscale ile![]()
Ben 5080 kullanıyorum, Path Ray'de gayet de oynatıyor. Atmamı istersen atarım FPS'yi.
+ Nerede 5090 yazıyor, hem yalancısınız hem de fanboy.
Dostum bende oynayabiliyorum path tracing ile ikimizde upscale aciyoruz. Keyfine bak.Ben 5080 kullanıyorum, Path Ray'de gayet de oynatıyor. Atmamı istersen atarım FPS'yi.
Atamyolundayız 74
Başarılı
Dostum bende oynayabiliyorum path tracing ile ikimizde upscale aciyoruz. Keyfine bak.
Atsana, kaç FPS ayarları da göstereceksin ama. Bakalım 5080 gecebiliyor musun?
Gozumden kaçmış yalan söylediğim yoktur. With frame generation 60 fps ve dlss ile diyor.Ben 5080 kullanıyorum, Path Ray'de gayet de oynatıyor. Atmamı istersen atarım FPS'yi.
+ Nerede 5090 yazıyor, hem yalancısınız hem de fanboy.
Eki Görüntüle 282763
Atamyolundayız 74
Başarılı
Gozumden kaçmış yalan söylediğim yoktur. With frame generation 60 FPS ve DLSS ile diyor.
5090 demedin mi, nerede yazıyor?
Olum senin sorunun mu var ? Gözümden kaçmış dedim ama bu degistirmiyor dlss ve frame gene muhtaçsın.
Atamyolundayız 74
Başarılı
Olum senin sorunun mu var? Gözümden kaçmış dedim ama bu degistirmiyor DLSS ve frame gene muhtaçsın.
Haha, açsana path bakalım 5080'le kim kimi geçiyor. Senin 9070 XT çöp, kabullen. Teknolojide geride path acınca kartın cortluyor. Kabullenin artık.
Yeni konular
-
Tebilon'dan 60.000 TL bütçede OEM sistem tavsiyesi
- hepicimegomdum0
-
-
-
-
-
-