Native in goruntusu cok daha iyi. Sag alt taraftaki su olugu, kale duvarindaki taslar ya da sagdaki kulubenin yatay tahtalarina bakarsaniz DLSS aşırı bulaniklastirmis.

Tam ekran yaptım sendeki gibi oldu. Küçük ekranda iken TAA tarafı çok keskin duruyordu. Şu anda sorun yok. :D

1763815699000.webp

Beni en çok bitkiler rahatsız ediyor, bitkileri işlemek çok zordur, ışık farkı olmuş ona takılmayın dinamik hava olduğu için peş peşe çekene kadar bulut girdi araya, yaprakları DLSS daha güzel işlemiş bana göre. Fakat asıl önemlisi DLSS Performans fps yi 2x katlıyor bence değer açmaya.

Eki Görüntüle 204100

Beni en çok bitkiler rahatsız ediyor, bitkileri işlemek çok zordur, ışık farkı olmuş ona takılmayın dinamik hava olduğu için peş peşe çekene kadar bulut girdi araya, yaprakları DLSS daha güzel işlemiş bana göre. Fakat asıl önemlisi DLSS Performans fps yi 2x katlıyor bence değer açmaya.
Bu çok enteresan bir konu. Direkt şu daha iyi kötü demek çok zor. Mesela geçen birisi FSR/DLSS görsel kıyaslamalar paylaşmıştı bana göre FSR zemin konusunda daha başarılıydı, sanki daha doğal duruyor gibiydi. DLSS tarafı ise deniz, su gibi alanlarda daha doğaldı. Ayrıca hafif kontrast kattığı için çevre dokular DLSS'de bana daha başarılı gelmisti. Şimdi bu ilettiginiz TAA ve DLSS teknolojisini kıyasladigimda yapraklar bence de DLSS'de daha güzel işlenmiş. Renk olarak ise TAA hoşuma gitti. Konudan bagimsiz benim en cok begendigim DLSS kalite oluyor. Oynadigim oyunlarda varsa performans yerine hep kalite modunu açarım. Performans modu hafif soluk kalabiliyor, özellikle DLSS kalite ile kıyaslayinca.