Witcher 3 için ideal kesinlik ayarı nedir?

Murat07

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, DLSS kalite ve DLSS kare oluşturma açık, Ultra+ ayarlarda keskinliği yüksek yapınca çok yapay duruyor, düşük yapınca çok yumuşak olup bulanık oluyor gibi. Ortasını ayarlayabileceğim bir şey var mı?

FPS sorunu yaşamıyorsan ve DLAA ayarı varsa en ideali DLAA açmak. Ayrıca Nvidia uygulamasından DLSS 4'ü de açabilirsin. DLSS 4 ayarı büyük oranda bulanıklığı azaltıyor. Keskinleştirme ayarını da ona göre ayarlarsın.

2025-06-18_01-20.webp

2025-06-18_01-20_1.webp

Hocam fg kapattim on ayarlamada ultra seçtim dlss kaliteye aldım keskinligi de yüksek yaptım nvidia hairworks ayarını ne yapayım geralt 4 yüksek şuan
Hairworks ayarı biraz kötü çalışıyor. Bazı NPC'lerin saçını falan düzeltirken, bazılarınınkini bozuyor. Hairworks'u en yüksek ayarlarda öneririm.

1750255477011.webp

FPS'ten değil. Mesela ayarı kapatırsan Roach'un yelesi falan değişik ve kalitesiz oluyor. Yine açıkken bataklıktaki Johnny'nin saçı olmuyor. Hatalı biraz yani.
Tamam hocam açık 8 yüksek yaptım ben de teşekkür ederim

FG kapat. Ultra+ DLSS Kalite iyidir.
Hocam 4060 ekran kartı i512400f işlemci 32GB ramim var bana hep stabil kasmadan oynayabilecegim ayar önerisi verir misiniz bütün ayarları

Geri
Yukarı Alt