Hocam fg kapattim on ayarlamada ultra seçtim dlss kaliteye aldım keskinligi de yüksek yaptım nvidia hairworks ayarını ne yapayım geralt 4 yüksek şuan
Hairworks ayarı biraz kötü çalışıyor. Bazı NPC'lerin saçını falan düzeltirken, bazılarınınkini bozuyor. Hairworks'u en yüksek ayarlarda öneririm.Hocam fg kapattim on ayarlamada ultra seçtim dlss kaliteye aldım keskinligi de yüksek yaptım nvidia hairworks ayarını ne yapayım geralt 4 yüksek şuan
çok fps kaybetmezsem ben de böyle yapıyım hocamHairworks ayarı biraz kötü çalışıyor. Bazı NPC'lerin saçını falan düzeltirken, bazılarınınkini bozuyor. Hairworks'u en yüksek ayarlarda öneririm.
Eki Görüntüle 155736
FPS'ten değil. Mesela ayarı kapatırsan Roach'un yelesi falan değişik ve kalitesiz oluyor. Yine açıkken bataklıktaki Johnny'nin saçı olmuyor. Hatalı biraz yani.
Tamam hocam açık 8 yüksek yaptım ben de teşekkür ederimFPS'ten değil. Mesela ayarı kapatırsan Roach'un yelesi falan değişik ve kalitesiz oluyor. Yine açıkken bataklıktaki Johnny'nin saçı olmuyor. Hatalı biraz yani.
Hocam 4060 ekran kartı i512400f işlemci 32GB ramim var bana hep stabil kasmadan oynayabilecegim ayar önerisi verir misiniz bütün ayarları
Ultra+ DLSS Kalite yeterli.Hocam 4060 ekran kartı i512400f işlemci 32GB ramim var bana hep stabil kasmadan oynayabilecegim ayar önerisi verir misiniz bütün ayarları