Makaleler
5
nvidia_geforce_rtx_remix_dlss_3_5.jpg

Bu hafta itibariyle NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex ve gelişmiş ışın izleme efektleri sayesinde sevdiğiniz oyunları daha da geliştirmenin zamanı geldi. NVIDIA RTX Remix’e yapılan yeni güncellemeler, EVERSPACE 2 gibi oyunlara DLSS 3’ün getirdiği büyük avantajlar ve dahasını NVIDIA’nın duyurusu ile paylaşıyoruz. NVIDIA RTX Remix Açık Beta Işın Oluşturma ile DLSS 3.5’e Yükseltiliyor Hiç eskimiş, favori bir oyunda tamamen yeni bir…

Devamını Oku: NVIDIA RTX Remix Güncellendi, Eski Oyunlara DLSS 3.5 Desteği Geliyor
Kaynak: Techolay

İyiki RTX 4060 Ti almışım. İlk zamanlar Linux yüzünden biraz mutsuzdum ama farkettim ki Linux genel olarak kullanım zorluğu çıkartıyor zaten.

Bundan sadece 5 yıl sonrasında ki teknolojik gelişmeleri bile hayal edemiyorum, bence büyük ihtimalle neredeyse bütün oyunlarda DLSS, FSR, RTX gibi teknolojiler kullanılabilecek. Neredeyse her ay başka bir oyun RTX desteği kazanıyor, DLSS destekleyen bir oyun var ise AMD kartın yoksa bile FSR modu kurabiliyorsun, ayrıca bu teknolojiler açık kaynak kodlu olduğu için (FSR açık kaynak kodlu ancak DLSS değil diye biliyorum yeni bir karar alınmadıysa.) oyunlara çok hızlı ve kolay bir şekilde modlanabiliyorlar. Bu devirde artık aşırı güncel bir kart almak bence mantıklı değil. Eğer ortalama bir kart kullanıcısı isen kolay bir şekilde FPS’ini arttırabiliyorsun zaten.

Konudan konuya atladım, ne dediğimi bende bilmiyorum okuduysanız geçin.

Bundan sadece 5 yıl sonrasında ki teknolojik gelişmeleri bile hayal edemiyorum, bence büyük ihtimalle neredeyse bütün oyunlarda DLSS, FSR, RTX gibi teknolojiler kullanılabilecek. Neredeyse her ay başka bir oyun RTX desteği kazanıyor, DLSS destekleyen bir oyun var ise AMD kartın yoksa bile FSR modu kurabiliyorsun, ayrıca bu teknolojiler açık kaynak kodlu olduğu için (FSR açık kaynak kodlu ancak DLSS değil diye biliyorum yeni bir karar alınmadıysa.) oyunlara çok hızlı ve kolay bir şekilde modlanabiliyorlar. Bu devirde artık aşırı güncel bir kart almak bence mantıklı değil. Eğer ortalama bir kart kullanıcısı isen kolay bir şekilde FPS’ini arttırabiliyorsun zaten.

Konudan konuya atladım, ne dediğimi bende bilmiyorum okuduysanız geçin.
Abi sen ne anlatıyon ya?