Bu işaretlediğim yerler normal değil, yani şu anlamda değil. Windows timer resulotion ile uğraşılmış gibi. BCDEdit ayarları yapılmış olabilir CMD üzerinden, ya da kendin dediğin gibi "MSI Utility V3 denedim" lakin bu çok düşük bir Windows zamanlayıcısı demektir, ve Windows 11 özellikle standart değer 1000 olur. Çok nadir ama çok nadir 500 iner, hele ki oyun açıksa 1000 olarak devam eder. Yani söylediğim iki şeyden birisi en azından yapılmış, Custom ISO kullanıyorsundur belki bilemem, ya da kendin yaptın BCDEdit komutları falan falan. O yüzden bu görüntü üzerinden kimse sana bir şey diyemez. Çünkü bir problem olsa Windows timer resulotion 100 gibi değerlere inmez, aksine son 1000 üzeri çok fazla şekilde çıkardı. Çıkma olasıkları olabilir normaldir ama Max değer 1.500 gibi olur. Gecikme yok, aksine düşük gecikme var, yani droplarım var demişsin bundan kaynaklı. 100 olmasından kaynaklı, düşük gecikme olması için bir şeyleri karıştırmış gibisin geldi bana.
Eki Görüntüle 282357
Örnek ben de USB portlara ait gecikme düşürmek için gidip bir takım uygulama ile USB 2.0 ve USB diğer aygıtların hepsini işlemcinin tek çekirdeğine atıyorum diyelim, bu gecikmeyi düşürmek değil, kesintileri daha az yaptırmak demektir, dolasıyla gecikme kağıt üzerinde LatencyMon üzerinde olmadığını görürsün bu sefer ama USB üzerine taktığın cihazlar oyunlarda takılma yapar, ayrıca yavaş tepkide verir.