Ondan değil, PSU daha kalitesiz olunca başına bir şey gelme ihtimali daha da artar. PSU olarak düşünmeyin sadece. Bir ürün aldınız, sonra garantiye yolladınız ve size utanmadan daha kalitesizini teklif ediyorlar. Herhangi bir ürün olabilir bu. Kabul eder miydiniz?

Yani tabii haklısınız, ama başkada teklif etmiyeceklerini söylediler. Şimdi mahkemeyle falanda uğraşsam 3 ayı bulur. En iyisi para iadesi almak. Bir görüşeyim ürün gelince.

Ondan değil, PSU daha kalitesiz olunca başına bir şey gelme ihtimali daha da artar.

Peki parçanın, diğer parçalara zarar vermesi çok mu olası?

Peki parçanın, diğer parçalara zarar vermesi çok mu olası?
Gunumuzde kotu PSU'larda bile olasiligi dusuk bir sey ama bu olayi ''ha su olmus ha bu'' diye degil de, iyi ve kaliteli bir PSU aldiktan sonra basinizin agrimayacagini dusunerek hareket edin. Bir yatirim gibi. Sonradan hic olmazsa parca yukseltmesi yaparken veya eksik korumalardan bir sey yasadiginizda ''keske bastan isi halletseydim'' demezsiniz.

Düşük ihtimal ama kendisine zarar vermesi de size maddi zarar çıkaracak. İlla bileşenlere zarar vermesi şart değil.

Gunumuzde kotu PSU'larda bile olasiligi dusuk bir şey ama bu olayi "ha su olmus ha bu" diye degil de, iyi ve kaliteli bir PSU aldiktan sonra basinizin agrimayacagini dusunerek hareket edin. Bir yatirim gibi. Sonradan hiç olmazsa parca yukseltmesi yaparken veya eksik korumalardan bir şey yasadiginizda "keske bastan isi halletseydim" demezsiniz.

Peki teşekkürler. Ürünü iptal ediyorum.

Peki teşekkürler. Ürünü iptal ediyorum.

İptal edip, 2000 TL aldıktan sonra +700 TL ekleyip ilk attığım modeli alabilirsiniz isterseniz. Nasıl bir model olduğu hakkında kafanızda canlanması için aşağıdaki modeller ile benzer kalite ve performansta:

İptal edip, 2000 TL aldıktan sonra +700 TL ekleyip ilk attığım modeli alabilirsiniz isterseniz. Nasıl bir model olduğu hakkında kafanızda canlanması için aşağıdaki modeller ile benzer kalite ve performansta:

Hocam siz daha iyi bilirsiniz belki, ama 750W bronz daha ileri dönük olmaz mı? İleride 4070 Ti falan aldığımda yetmeyebilir gibi.

Hocam siz daha iyi bilirsiniz belki, ama 750W bronz daha ileri dönük olmaz mı? İleride 4070 Ti falan aldığımda yetmeyebilir gibi.

@Oreki bizim planlar suya düştü be hocam …

Dosya Ekleri

• IMG_2386.webp
    IMG_2386.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:

@Oreki bizim planlar suya düştü be hocam …

Sağlam küfür geliyor benden az kaldı...

Neyse sakinim. Yapacak bir şey yok. 650W yeterdi bu arada gayet.

Sağlam küfür geliyor benden az kaldı...

Neyse sakinim. Yapacak bir şey yok. 650W yeterdi bu arada gayet.

Hakem heyetine başvuracağım hocam. Bunlardan gıcık kaptım. e-Devlet'i yapandan Allah razı olsun. Telefon hattı bile yapmışlar, 175'i aradım anlattım ve yapmam gerekenleri söyledi. Umarım kazanırım. Ürünü de alın ve açmayın dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakem heyetine başvuracağım hocam. Bunlardan gıcık kaptım. e-Devlet'i yapandan Allah razı olsun. Telefon hattı bile yapmışlar, 175'i aradım anlattım ve yapmam gerekenleri söyledi. Umarım kazanırım. Ürünü de alın ve açmayın dedi.

Süreçten haberdar edersiniz. Bir de ürünün güncel değeri miktarında para iadesi yapılırsa çok iyi olur.

Süreçten haberdar edersiniz. Bir de ürünün güncel değeri miktarında para iadesi yapılırsa çok iyi olur.

Aynen öyle diyeceğim hocam. Unutmasaam bilgilendirirm.

@Oreki hocam alırım bir hayırlı olsun :D bu arada BitFenix alacaktım, ama başka bir önerinizde bu ürünü gördüm ve direk vatandan alma imkanım vardı gitmişken aldım. Herhalde bana 4-5 sene yetse sıkıntı yok.

Bunu aldım.

Dosya Ekleri

• 9FB8ADCF-EB10-4F86-AC00-ABD154BACEB5.webp
    9FB8ADCF-EB10-4F86-AC00-ABD154BACEB5.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 71