OCCT'de CPU+RAM test ederken gelen hatalar. Lexar CL28 RAM var, 16+16 tek modül RAM var bir de. 32 GB CL36, şüphelendim; ondan mı oluyor acaba?

Eki Görüntüle 249675

Dosya Ekleri

• OCCT-26515-071743.webp
    OCCT-26515-071743.webp
    137,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal böyle kullansam ne gibi sorun yaşarım hocam?

Kullandırtmaz sana, voltaj verip OC yapılacak. @Krmm konusunda ayarladım, aynı süreç sana uygulanması lazım. 2x16 devam edin, diğer türlü 4x16 GB gibi bir senaryo var sende şu anda. 1:2 mod ötesi yemez gibi, 6000 1:1 mod stabil açamazsın. Boot etse dahi problem gördüğün üzere.

@Krmm Gaming, Micron çöpüne göre %1 ve %0.1 değerler artış gösterdi mi 1080p 600 Hz?

Son düzenleme:
Kullandırtmaz sana, voltaj verip OC yapılacak. @Krmm konusunda ayarladım, aynı süreç sana uygulanması lazım. 2x16 devam edin, diğer türlü 4x16 GB gibi bir senaryo var sende şu anda. 1:2 mod ötesi yemez gibi, 6000 1:1 mod stabil açamazsın. Boot etse dahi problem gördüğün üzere.

@Krmm Gaming, Micron çöpüne göre %1 ve %0.1 değerler artış gösterdi mi 1080p 600 Hz?

Hocam %1 Low değerlerim arttı evet, oyun içindeki reflekslerim gelişti bir anda. Hızlı tepki verip adamların kafaya flick shot atabiliyorum.

Hocam %1 Low değerlerim arttı evet, oyun içindeki reflekslerim gelişti bir anda. Hızlı tepki verip adamların kafaya flick shot atabiliyorum.

İşe yaradı mı yani seninle 20-30 sayfa ilgilenmem? Karşılığında ne aldım? Micron ve MSI'ci tayfa tarafından linç yedim. Son ilgilendiğim kişilerden birisin, ara vereceğim uzunca bir müddet zaten. Nebi en son video çekmiş, bunlar boş adam işi anlamında konuşmuş. Doğru söylüyor, boş adam olmamak lazım. Bundan sonrasında insanlar yalnız kalacak, rehberden olduğu kadar hallederler.

Son düzenleme:
İşe yaradı mı yani seninle 20-30 sayfa ilgilenmem? Karşılığında ne aldım? Micron ve MSI'ci tayfa tarafından linç yedim. Son ilgilendiğim kişilerden birisin, ara vereceğim uzunca bir müddet zaten. Nebi en son video çekmiş, bunlar çok adam işi anlamında konuşmuş. Doğru söylüyor, boş adam olmamak lazım. Bundan sonrasında insanlar yalnız kalacak, rehberden olduğu kadar hallederler.
Allah razı olsun sizden , tabiki işe yaradı. Linç atanları ciddiye alma. Boş teneke çok ses çıkarır.

Allah razı olsun sizden , tabiki işe yaradı. Linç atanları ciddiye alma. Boş teneke çok ses çıkarır.

CS bozuk oyun, diğer FPS tabanlılarda çok daha etkisi bariz olur. CS'de ancak o kadar hissedebilmişsindir. 1080p Very Low düz EXPO ve sana ayarlattığım son profili Bench haritasında kıyas et. Belki öyle daha net anlaşılır ama bozuk oyun yani. Net yansıtmıyor verileri.