Legolas8

Çalışkan
Kardeşimle aynı odada kalıyorum, oda biraz büyük sorun olmuyor. Odada 1 tane benim, 1 tane kardeşimin telefonu var. Benim 1 iş laptopu ve 1 tane dizi, film izlemelik tabletim var. Kardeşimin ise biri iş biri oyun olmak üzere 2 laptopu var. Birer tane de kablosuz kulaklık ve fare. Cihazları kablosuz kullanıyoruz bir süredir böyle. Lakin kablosuz olduğu için bu cihazlar ne kadar radyasyon yayabilir?

Bir de şöyle bir şey var. Bunlar biraz eski nesil laptop yani ethernet kablosu giriş yerleri var. Eğer bu mevcut durumda tüm cihazlar kablosuz kullanılırsa radyasyonu fazla olur mu? Eğer olursa 3 tane laptopu kablosuz yerine ethernet kablosu ile kullanırsak radyasyon epey azalmış olur mu acaba? Ayrıca bazıları açılmadığı sürece, kapalı ve şarja takılı olmayan cihaz radyasyon yayar mı?

Mesela teknoloji marketleri var oralarda 100'lerce bilgisayar, telefon var. Hepsi açık değildir elbette ama oralarda alan geniş olduğu için o açık cihazlar ne kadar etkileyebilir?

Bir de ben biraz para biriktirip oda hava temizleyici cihaz almak istiyorum, oda fazla toz tutuyor çünkü. Bu da teknolojik cihaz o yüzden yazdım, bu bahsettiğim konuda ne kadar etkiler bilmiyorum.

Belirtilerini görecek kadar zararlı olacağını düşünmüyorum. Zaten yeni teknolojiler çıktıkça bu radyoaktivite küçültülüyor.

Emin ol çok az radyasyon alıyorsun. Bunun hayatının sonrasına etkisi o kadar düşük ki. Antenli cihazların olduğu ortamda anca çok uzun süreler boyunca kalırsan etki edebilir fakat bu da o kadar az ki etkisini bile hissetmezsin. 5Ghz ve üstü sinyal yayan cihazlar anca biraz radyasyon yayar fakat tekrar belirtiyorum bu da o kadar az ki hiçbir şey değil yani.

Kardeşimle aynı odada kalıyorum, oda biraz büyük sorun olmuyor. Odada 1 tane benim, 1 tane kardeşimin telefonu var. Benim 1 iş laptopu ve 1 tane dizi, film izlemelik tabletim var. Kardeşimin ise biri iş biri oyun olmak üzere 2 laptopu var. Birer tane de kablosuz kulaklık ve fare. Cihazları kablosuz kullanıyoruz bir süredir böyle. Lakin kablosuz olduğu için bu cihazlar ne kadar radyasyon yayabilir?

Bir de şöyle bir şey var. Bunlar biraz eski nesil laptop yani Ethernet kablosu giriş yerleri var. Eğer bu mevcut durumda tüm cihazlar kablosuz kullanılırsa radyasyonu fazla olur mu? Eğer olursa 3 tane laptopu kablosuz yerine Ethernet kablosu ile kullanırsak radyasyon epey azalmış olur mu acaba? Ayrıca bazıları açılmadığı sürece, kapalı ve şarja takılı olmayan cihaz radyasyon yayar mı?

Mesela teknoloji marketleri var oralarda yüzlerce bilgisayar, telefon var. Hepsi açık değildir elbette ama oralarda alan geniş olduğu için o açık cihazlar ne kadar etkileyebilir?

Bir de ben biraz para biriktirip oda hava temizleyici cihaz almak istiyorum, oda fazla toz tutuyor çünkü. Bu da teknolojik cihaz o yüzden yazdım, bu bahsettiğim konuda ne kadar etkiler bilmiyorum.

Bu radyasyon iyonize olmayan radyasyon dostum. Yani sana fiziken bir zarar veremez. Zararlı olanlar iyonize radyasyonlar. Ki uranyum falan böyle. Uranyumu halka satamazlar.