Bir arkadaşım sürekli Telegram odaları c*nayet,+18 içerikleri şeyler izliyor, seyrediyor. Hayatımda hiç adamakıllı Telegram, Discord kullanan birisi değilim bu tür odaların bir zararı vardır diye düşünüyorum. Bu odaların herhangi bir zararı var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Zarar derken psikolojinize ve ruh sağlığınıza mı? Muhtemelen evet. Yasal açıdan mı? Kullanıcı adınız gerçek kimliğinizle bağdaştırılamıyorsa ve telefon numaranız herkese açık değilse muhtemelen hayır.
mencolarado
Başarılı
Bir arkadaşım sürekli Telegram odaları c*nayet,+18 içerikleri şeyler izliyor, seyrediyor. Hayatımda hiç adamakıllı Telegram, Discord kullanan birisi değilim bu tür odaların bir zararı vardır diye düşünüyorum. Bu odaların herhangi bir zararı var mı?
Psikolojin bozulur boş ver bulaşma hiç
- Makaleler
- 4
Bence o tarz şeylere kesinlikle katılma. Sonra kanal ihbar edilir, senin de ismin çıkar. Psikolojik açıdan da katılma o tarz kanallara. Sonuçta 18+ içeriklerin paylaşıldığı bir kanaldan bahsediyoruz.Bir arkadaşım sürekli Telegram odaları c*nayet,+18 içerikleri şeyler izliyor, seyrediyor. Hayatımda hiç adamakıllı Telegram, Discord kullanan birisi değilim bu tür odaların bir zararı vardır diye düşünüyorum. Bu odaların herhangi bir zararı var mı?
Psikolojin mahvolur onun dışında zaten yasak böyle şeyler.Bir arkadaşım sürekli Telegram odaları c*nayet,+18 içerikleri şeyler izliyor, seyrediyor. Hayatımda hiç adamakıllı Telegram, Discord kullanan birisi değilim bu tür odaların bir zararı vardır diye düşünüyorum. Bu odaların herhangi bir zararı var mı?
Vay arkadasin cok havaliymis gore falan soguk kanli sigma genclik 

Physic
Üstün
Discord bu konuda daha berbat. Piyasadaki bütün illegal şeyler Discord'da. Zarari elbette var. Sana veya izleyen herhangi bir kişiye psikolojik ve ruhsal zararı var.
Discord bu konuda daha berbat. Piyasadaki bütün illegal şeyler Discord'da. Zarari elbette var. Sana veya izleyen herhangi bir kişiye psikolojik ve ruhsal zararı var.
Discord'da sunucular kapatılıyor hemen Telegram'da öyle mi bilmiyorum.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-