Odayı basan hamam böceklerinden nasıl kurtulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 131
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

seeraddar

Yetkin
Geçen yıl odamı bastılar, resmen psikolojim bozuldu. Sanırım Alman hamam böceğine benziyorlardı. Tamamı yavruydu, hiç büyük yoktu. Bütün mermer derzlerini kendim yeniledim.

Chrysamed İnsektisit Max 1 LT böcek ilacını aldım; sabah akşam sürekli sıkıyordum.
Chrysamed Fibron Gel Böcek İlacı 5 Gr aldım, her yere sürdüm ama yine de kurtulamadım. Zar zor bir şekilde, kışın gelmesiyle yok oldular.

Az önce yatağımın arkasında bir tane yavru ölüsü gördüm. Elim ayağım titredi. Bunlardan nasıl tamamen kurtulabilirim? Kafayı yemek üzereyim.

Bundan 4-5 yıl önce mutfağı basmışlardı. O zamanlar hep ergen ya da yetişkin olanlarını görüyorduk. Chrysamed Fibron Gel Böcek İlacı 5 Gr kullandığımızda sürekli ölüler görmeye başladık. Sabah uyanınca mutfağın her yeri ölü böcek dolu oluyordu. İlacı 2 hafta boyunca kullandık, ardından mutfağı temizlemeye karar verdik. Buzdolabının altı onlarca yumurta ve ölü böcekle doluydu. O günden sonra mutfakta bir daha hiç böcek görmedik.

Aynı ilacı şu an odamda kullanıyorum ama işe yaramıyor.

Zamanında egzotik hobiye merak salıp araştırmıştım, arkadaşlarımda besliyenler vardı canlı yem olarak hamam böceği. Tartara gibi kapsül bırakanlardansa işin zor kapsül ile ürüyorlar yavrular ilaca karşı mutasyona falan uğruyorlar diye duydum. Dubia tarzı doğuranlar ise Tartaraya göre kolay halledersin. Karınca çiftliğim gibi egzotik forumlarına başvursan daha iyi çözüm önerisi sunabilirler hamam böceği hakkında besliyorlar çünkü çoğu bildiğim.

Hocam ilaçlatmacı çağırıp ilaçlatın, başka türlü yolu yok.
Boya yapar mış gibi ilaç sürüyorlar sonra size temizlemesi kalıyor.
Belki eski ölülerden olabilir alman hamam böceklerinde öldükten sonra boyun altında morumsu siyah bir sıvı oluşur o sıvı yoksa ilaçlattırın varsa da ilaçlattırın garanti olsun.

Dubai değil sanırım. az önce gördüğüm yavrunun fotoğrafını bırakayım, belki yardımcı olabilirsiniz

Dubai değil sanırım. az önce gördüğüm yavrunun fotoğrafını bırakayım, belki yardımcı olabilirsiniz

Sanırım kapsül ile ürüyor net değil, Dubia'yı size örnek diye söyledim dediğim foruma yazsanız daha iyi olur reklam amaçlı yazmıyorum. Bu forumda çok bilen olmaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…