Öğrenci odaklı Web sitem için öneriler

Değerli vaktinizi ayırıp bu tarz yönlendirici ve eksik noktaları geliştirme odaklı “önerilerde” bulunduğunuz için ben size teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.

Hocam iyi geceler, epey bir zaman geçti Bir kaç versiyondan sonra az buçuk nasıl bir yapıda yapmak istediğime karar kıldım. Sizin de önerilerinizi dikkate almaya çalıştım fakat hala bana eksik geliyor tasarım açısından da böyle tam olmamış gibi. https://www.eduvoice.social/ bu arada site de bazı şeyler tam değil onu baştan söyliyeyim.

Son düzenleme:
KKTC üniversiteleri yok. Onlar da eklenebilirse güzel olur.

Hocam düşünülebilir. Şu an üniversite detay kısmını yeniliyorum da alt kısım benim hoşuma gidiyro da üst kısım bir türlü içime sinmiyor siz ne dersiniz? Önerileriniz nedir üst taraf için

İlgilenilirse güzel ve yüksek trafik alan bir proje. Sabırla devam etmenizi öneriyorum.
Yorumunuz için teşekkürler. Açıkçası bu proje aklıma yatıyor fakat sadece yapay zekayla olacak iş değil bu işi bilen insanlarda lazım.

Yapay zekayı kullanma adına bile kodlama bilen bir insanın kullanmasıyla benim kullanmam arasında fark var mesala.

Mobil desteğiniz tam değil responsive icin geliştirme gerekiyor.

Bende geliştiriciyim hocam ama mobil kısmı basit oluyor duzeltirseniz güzel olur.
Hocam ben bu projeyi şu an yapay zeka ile yapıyorum bunu belirtmemişim sanırsam konu açarkan o yüzden tekrardan uyarınız için teşekkürler en kısa sürede halledeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…