Detaylar
Kim cevapladı?Payhco
Çalışkan
Çok şiddetli öksürüğüm var doktora gittim bana balgam söktürücü verdi, 2 gündür kullanıyorum hiç işe yaramıyor ne yapmalıyım?
Balğam sökücü öksürüğüe iyi gelmez sadece öksürürken rahat balgam çıkarmanı sağlar ibromincolt surup alabilirsin.
Ceviz ve kuru incir tüketiyorum. Faydasını gördüğüm oluyor.
ExellionTR
Başarılı
Toz zencefil ile balı çay tabağında macun kıvamına gelene kadar karıştırıp ( 1 çay kaşığı zencefil, 1 tatlı kaşığı bal yapabilirsin ) yatmadan önce ye. Çok iyi gelir.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ben de bunu yazmaya geliyordum. Anında kesiyor.Toz zencefil ile balı çay tabağında macun kıvamına gelene kadar karıştırıp ( 1 ç.k zencefil, 1 tatlı kaşığı bal yapabilirsin ) yatmadan önce ye. Çok iyi gelir.
İkinci olarak pekmez de yardımcı oluyor.
Geçene kadar çok darlarsa tükmüğünüzü ağzınızda geveleyin. Öksürüğü bir tık rahatlatır. Pastil de iş yapar. Aslında mantığı aynı, ağzı oyaladığınızdan öksürük azalıyor. Pastil bir de içerisindeki bazı maddeler öksürüğü azaltıyor.
Bol bol su için. Aşırı sıcak veya soğuk olmasın. Çorba da genelde bende işe yarıyor. Şöyle güzel, çok baharatlı olmayan yine çok sıcak olmayan bir çorba tüketin. Hamur işi veya şekerli yiyecek ve içekleri tüketmeyin. Şeker özellikle küçük dil vb. yapışınca doğal olarak öksürtüyor.
Ayrıca Aktar'a gidip rahatlatan bir çay, macun veya karışım alabilirsiniz. Genelde onlar bu konularda daha bilgili oluyorlar. Sorununuzu anlatın rahatlatacak ürünü önerirler.
Bol bol su için. Aşırı sıcak veya soğuk olmasın. Çorba da genelde bende işe yarıyor. Şöyle güzel, çok baharatlı olmayan yine çok sıcak olmayan bir çorba tüketin. Hamur işi veya şekerli yiyecek ve içekleri tüketmeyin. Şeker özellikle küçük dil vb. yapışınca doğal olarak öksürtüyor.
Ayrıca Aktar'a gidip rahatlatan bir çay, macun veya karışım alabilirsiniz. Genelde onlar bu konularda daha bilgili oluyorlar. Sorununuzu anlatın rahatlatacak ürünü önerirler.