Bütçe
1000 TL
Okula kendi laptopumu götürmek istemiyorum. (Okuldaki ayıboğanlara güvenmiyorum) Uygun fiyatlı en az 4 GB RAM'i olan en fazla 1000 TL olan laptop arıyorum. Ben bunu buldum

HAYIR!
Ikinci elden butceyi arttirp daha iyi bir laptop almani oneririm. 2013 MacBook Air olabilir mesela.

Alacagin cihaz forumu acarken bile zorlanacaktir.

Birincisi. Asla 8 GB ve SSD olmayan bir cihaz kullanılmaz.
İkincisi tuşu kırılmış yani cihaz çok eski.
Üçüncüsü Casper laptoplar ısı sorunlu bende i3 3120M GT 630M vardı ek fansız kullandım ekran kartını yaktım. Üstelik topu topu CS 1.6 oynardım. Yani almayın.

Aslında ekranı tamir edilip klavye takılsa çok güzel olur. Arkadaşımda Tw9 var inanılmaz güzel bir laptop resmen aşık oldum. Casper laptop yapmamış sanat yapmış resmen.

Aslında ekranı tamir edilip klavye takılsa çok güzel olur. Arkadaşımda TW9 var inanılmaz güzel bir laptop resmen aşık oldum. Casper laptop yapmamış sanat yapmış resmen.

Casperlar bir o kadar da çok ısınıyor ama. Bence Acer, Victus ve MSI harici laptoplara 1 adım uzak durulmalı. ASUS da TUF değil ROG serisi alınır da bütçemize zaten uzak.

10 yıllık Celeron N2840 işlemci var ama fiyat epey uygun.

Yani belki bir Linux ile olabilir.

Recep hocam siz bilirsiniz ASUS vivobooklar nasıl?

Aslında ekranı tamir edilip klavye takılsa çok güzel olur. Arkadaşımda TW9 var inanılmaz güzel bir laptop resmen aşık oldum. Casper laptop yapmamış sanat yapmış resmen.

YouTube'a girip Kadir Çelik T9W yazıp o seriyi izlerseniz o tableti anlarsınız. (Ayrıca galiba blockman GO oynuyorsunuz. Canım sıkılınca ben de giriyorum. Oynuyorsanız isterseniz kullanıcı adınızı yazın birlikte oynayalım.) Pardon t9W ile TW9 aynı laptop değilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casperlar bir o kadar da çok ısınıyor ama. Bence Acer, Victus ve MSI harici laptoplara 1 adım uzak durulmalı. ASUS da TUF değil ROG serisi alınır da bütçemize zaten uzak.

Evet aşırı ısınıyor ve sürekli ses çıkarıyor.

TW9 yanlisim yoksa HP EliteBook bilmem ne ile ayni kasayi kullaniyordu.
Çok güzel. Kapağının arkası çizgili ve karanlıkta parlıyor, kasası da çok güzel.

İlk başta Hometech almayı düşünmüştüm ince olduğu için ama internettekii kötü yorumları görünce.

Son düzenleyen: Moderatör: