BirForumcuKişi
Üstün
12 olduk hadi bakalım.
Çok teşekkür ediyorum size. <3İnşallah hocam. Mübarek cuma günü umarım sizde bir gün edebiyat öğretmeni olur ve öğrencilerinize ders verirsiniz.
1 ayım var.Evet arkadaşlar gene o kötü zaman geldi çattı. Okullar 3 gün sonra yani 9 Eylül pazartesi açılıyor. İlk ders Çanakkale'den Gazze'ye diye bir dersmiş. (Bu konu hakkında bazı şeyler yazarım ama sonra yasal anlamda sorunlar olabilir. O yüzden tartışmayacağım.) Benim için her zamanki gibi sıkıcı ve kötü bir yıl olacak. (Ders anlamının dışında sıkıcı ve kötü.) Sizin için nasıl olacak?
Dimi ya çok güzeldi.Okulu özlemedim hiç ama hiç. Ne güzel yatıyordum ya.
Şanslı adam.
Allah kolaylık versin kankam. Benim de bu yıl LGS var.
Evet arkadaşlar gene o kötü zaman geldi çattı. Okullar 3 gün sonra yani 9 Eylül pazartesi açılıyor. İlk ders Çanakkale'den Gazze'ye diye bir dersmiş. (bu konu hakkında bazı şeyler yazarım ama sonra yasal anlamda sorunlar olabilir. O yüzden tartışmayacağım.) Benim için her zamanki gibi sıkıcı ve kötü bir yıl olacak. (ders anlamının dışında sıkıcı ve kötü.) Sizin için nasıl olacak?
2007 sosyal aktivite.Açılsın da bir 9. sınıfları zorbalayayımokul bitse de kurtulsam ayrica sınav stresi de bitmis olur.